Είδες τις νέες BMW M340d xDrive Sedan και Touring;

Δύο νέες mild hybrid εκδόσεις με 340 ίππους και σπορ επιδόσεις

  • -
  • -

Δύο νέες εκδόσεις υψηλών επιδόσεων εμπλουτίζουν τη γκάμα της BMW Σειράς 3. Οι BMW M340d xDrive Sedan και BMW M340d xDrive Touring κινούνται από τον εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα diesel M TwinPower Turbo των 3 λίτρων που αποδίδει 340 ίππους και ροπή 700 Nm! Και αν σας εντυπωσιάζει η απόδοση, που να δείτε την κατανάλωση καυσίμου: 5,3 - 5,8 lt/100 km ανακοινώνει η BMW! Και αυτό χάρη στη χρήση ήπιας 48Volt υβριδικής τεχνολογίας, αλλά και σε μία ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών μετεπεξεργασίας καυσαερίων που περιλαμβάνει καταλυτικό μετατροπέα SCR με ψεκασμό AdBlue.

Ο ισχυρός κινητήρας των νέων μοντέλων BMW M συνδυάζεται με ένα οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport, ειδική τεχνολογία πλαισίου και ευφυή τετρακίνηση. Στάνταρ είναι επίσης η ανάρτηση M Sport, το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης, τα φρένα M Sport και το διαφορικό M Sport. Στοιχεία Μ με βελτιστοποιημένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά αποτελούν μέρος ενός πακέτου που αξιοποιεί την όποια λεπτομέρεια θα μπορούσε να συμβάλλει στις κορυφαίες επιδόσεις.


Η νέα BMW M340d xDrive Sedan επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε μόλις 4,6 sec, ενώ η νέα BMW M340d xDrive Touring ολοκληρώνει το ίδιο σπριντ σε 4,8 sec. Φυσικά, με την εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων αλλά και της εξάτμισης M Sport με πεταλούδες ελέγχου, έχει βελτιστοποιηθεί η ακουστική του straight-six μοτέρ.

Στο εσωτερικό τον ανάλογο τόνο δίνουν τα στάνταρ σπορ καθίσματα οδηγού / συνοδηγού με επένδυση τύπου Μ (συνδυασμός Sensatec και Alcantara με καπιτονέ αντίθεση σε μπλε), η ανθρακί επένδυση οροφής, το δερμάτινο τιμόνι M με μπουτόν πολλαπλών λειτουργιών και χειριστήρια αλλαγών σχέσεων (shift paddles), τα πεντάλ M, τα πατάκια M και οι διακοσμητικές λωρίδες σε Aluminium Tetragon με πινελιές ‘Pearl-effect Chrome’. Στον στάνταρ εξοπλισμό των BMW M340d xDrive Sedan και Touring περιλαμβάνονται επίσης αυτόματος έλεγχος κλιματισμού τριών ζωνών, Park Distance Control με αισθητήρες μπροστά και πίσω, BMW Live Cockpit Plus που συνοδεύεται από σύστημα πλοήγησης και οθόνη Control Display 8,8”, και Connected Package Plus που περιλαμβάνει Real Time Traffic Information, Remote Services, Concierge Services και προεγκατάσταση Apple CarPlay.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...