Ήρθε το υβριδικό DS 7 Crossback E-Tense. Δες τις τιμές του

300 ίπποι, τετρακίνηση και μέση κατανάλωση 1,3 lt/100 km για το γαλλικό premium SUV

  • -
  • -
Ήρθε το υβριδικό DS 7 Crossback E-Tense. Δες τις τιμές του
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το DS 7 Crossback E-Tense, η plug-in υβριδική έκδοση του premium μεσαίου SUV της DS Automobiles. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά (300 ίπποι, τετρακίνηση, 0-100 km/h σε 5,9 sec) συνδυάζονται με την περιβαλλοντική ευαισθησία (58 km ηλεκτρική αυτονομία, 30 gr. CO2 ανά km, μέση κατανάλωση 1,3 lt/100 km).

Το DS 7 Crossback E-Tense 4x4 διατίθεται σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού: Be Chic, So Chic και Performance Line. Οι τιμές για κάθε έκδοση είναι:

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 Be Chic: 53.890€

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 So Chic: 54.890€

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 Performance Line: 55.650€

Με βάση τη νέα φορολογία για εταιρικά οχήματα, και οι 3 εκδόσεις του DS 7 Crossback E-Tense απαλλάσσονται από τον φόρο εταιρικής χρήσης.

Η υβριδική τεχνολογία του DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 περιλαμβάνει δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα (109 ίππων έκαστο), κινητήρα εσωτερικής καύσης 1.6 turbo 200 PS και επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 13,2kW. Το σύστημα αποδίδει συνδυαστικά 300 ίππους, με μέγιστη ροπή 520Nm, ενώ παράλληλα διαθέτει τετρακίνηση και ένα drive-by-wire αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (ΕΑΤ8).

Συνολικά επιτυγχάνει μέση αυτονομία της τάξεως των 58 km (μέτρηση WLTP) σε λειτουργία μηδενικών εκπομπών, δηλαδή κινούμενο αποκλειστικά με τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, καλύπτοντας πλήρως τις καθημερινές ανάγκες αστικής μετακίνησης με μόλις 1 φόρτιση (σε 1 ώρα και 45 λεπτά, με τη χρήση wallbox 7,4kW), ενώ εκπέμπει μόλις 30 g/km CO2 σε υβριδική χρήση με μέση κατανάλωση 1,3 lt/km. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διάταξη δεν επηρεάζει τόσο τους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας, όσο και τον χώρο αποσκευών.

To DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 Plug-In Hybrid, παρέχεται με υπηρεσίες τηλεματικής, χωρίς καμία απολύτως χρέωση και εφ’ όρου ζωής, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να ελέγχουν και να διαχειρίζονται εξ’ αποστάσεως το αυτοκίνητό τους. Πιο συγκεκριμένα, με την υπηρεσία E-TENSE Remote Control, η οποία προσφέρεται μέσω της εφαρμογής MyDS, ο κάτοχος έχει πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία φόρτισης του αυτοκινήτου του: το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, την αυτονομία και το χρόνο που χρειάζεται έως ότου το DS 7 CROSSBACK E-Tense 4x4 Plug-In Hybrid φορτιστεί πλήρως.

Παράλληλα μπορεί να ρυθμίσει την επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό της καμπίνας κατά τη διάρκεια της φόρτισής του (λαμβάνοντας ενέργεια από την πηγή και όχι από την μπαταρία, ώστε να μην επηρεαστεί η αυτονομία) ή να προγραμματίσει τη φόρτιση στο σπίτι του, ώστε να επωφεληθεί από τα χαμηλότερα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ίδιες δυνατότητες παρέχονται μέσω της οθόνης του αυτοκινήτου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...