Νέα πλούσια έκδοση για τα Micra, Qashqai, X-Trail

Με μαύρες ζάντες και σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

  • -
  • -

Μία νέα έκδοση εξοπλισμού, την N-TEC, λανσάρει η Nissan για τρία δημοφιλή μοντέλα της, το σουπερμίνι Micra και τα SUV Qashqai, X-Trail. Η έκδοση δίνει μία… όψη πολυτέλειας στα τρία αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα προσθέτει σύγχρονες τεχνολογίες στον εξοπλισμό τους. Η έναρξη διάθεσης στην Ευρώπη γίνεται άμεσα, εντός του Ιανουαρίου.

Το Qashqai N-TEC φέρει μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και άλλες λεπτομέρειες, όπως τα σκούρα κρύσταλλα των φωτιστικών σωμάτων. Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρα καθίσματα με επενδύσεις από αλκαντάρα, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ProPILOT, την υποβοήθηση στάθμευσης Intelligent Park Assist και το σύστημα πολυμέσων NissanConnect με υποστήριξη των Apple CarPlay/Android Auto.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN QASHQAI ΣΕ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ DIESEL

Διαθέσιμο με 5 ή 7 θέσεις, το X-Trail N-TEC εξοπλίζεται με 18άρες ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα, σκούρα γρίλια και μαύρες λεπτομέρειες, όπως τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και οι ράγες οροφής. Και εδώ κάνει την εμφάνισή του το ProPILOT (στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο).

Τέλος, η έκδοση N-TEC του Micra βασίζεται στην Acenta. Μαύρες ζάντες αλουμινίου 17’’, προβολείς ομίχλης, φιμέ τζάμια είναι ορισμένα από τα στοιχεία του εξοπλισμού. Το NissanConnect φέρει σύστημα πλοήγησης και υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Apple CarPlay/ Android Auto. Επιπλέον, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομη πέδηση.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN MICRA ΜΕ ΤΟΝ 1.Ο TURBO ΜΕ 100 ΚΑΙ 117 ΙΠΠΟΥΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...