Αυτό είναι το αναβαθμισμένο Volkswagen e-up!

Με αυξημένη αυτονομία και χαμηλότερη τιμή

  • -
  • -

Η «αιχμή του δόρατος» της Volkswagen στην Έκθεση της Φρανκφούρτης είναι, αναμφίβολα, το πρώτο ηλεκτρικό της οικογένειας ID, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία ID. 3.

Στο περιθώριο, ωστόσο, της μεγάλης γιορτής του αυτοκινήτου, η γερμανική μάρκα έδωσε στο φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό μέρος του αναβαθμισμένου e-up!.

 ΕΚΘΕΣΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2019: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το αυτοκίνητο πόλης της Volkswagen θα διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή από την προηγούμενη έκδοση, ήτοι 21.975 ευρώ (στη Γερμανία), ενώ θα φέρει αυξημένη αυτονομία στα 260 km.

ΜΑΘΕTE ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ AYTOKINHTA ΣΤΟ GOELECTRIC.GR


Η χωρητικότητα του νέου συστήματος μπαταριών αυξήθηκε από τα 18,7 kWh στα 32,3 kWh, με τη φόρτιση στο 80% σε συνεχές ρεύμα (DC) 40 kW ν’ απαιτεί μόλις 60 λεπτά. «Φορά» ένα ηλεκτρικό μοτέρ 83 ίππων, η επιτάχυνση στα 100 km/h από στάση απαιτεί 11,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική αντιστοιχεί 130 km/h.

Όσον αφορά το ηλεκτρικό e-Golf, το μοντέλο θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία επίσης με μειωμένη τιμή, η οποία, ωστόσο, δεν γνωστοποιείται. Υπενθυμίζεται πως η ηλεκτρική μορφή του ευρωπαϊκού best-seller αποδίδει 136 ίππους, ενώ η αυτονομία του κυμαίνεται μεταξύ 170 και 230 km.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...