Teaser φωτογραφία της Mercedes-Benz GLE Coupe

Τα προεόρτια της μάρκας πριν την Έκθεση της Φρανκφούρτης

  • -
  • -

Μια πληθώρα παρουσιάσεων ετοιμάζει η Mercedes-Benz για την προσεχή Έκθεση της Φρανκφούρτης, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 12-22 Σεπτεμβρίου.

Προτού, όμως, ανοίξει η «αυλαία» της σπουδαίας γιορτής του αυτοκινήτου, η γερμανική μάρκα έχει ετοιμάσει… προεόρτια μέσω της παρουσίασης της CLE Coupe. H «κουκούλα» του αυτοκινήτου θα αποβληθεί στις 28 Αυγούστου.

Όπως ανήγγειλε η μάρκα με το αστέρι, με ανάρτηση στο twitter, το μοντέλο θα διακρίνεται από ενισχυμένη… coupe διάθεση, ενώ θα είναι ακόμα πιο πολυτελές.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: MERCEDES-BENZ CLA 180d - ΥΠΟΘΕΣΗ GOURMET

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ενώ ισομέγεθες παρουσιάζουν και το σύστημα infotainment, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις φωνητικές εντολές. Επιπροσθέτως, οι αναβαθμίσεις θα αφορούν και τις επενδύσεις του μοντέλου, με υλικά υψηλότερης ποιότητας, εκλεπτυσμένο design, ενώ εμφανής θα είναι και η τεχνολογική εξέλιξη.

Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες και σχετικά με τις επιδόσεις του μοντέλου. Παρ’ όλα αυτά, καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για έναν τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2.0 λίτρων, απόδοσης 258 ίππων και 370 Nm ροπής. Ενδεχομένως να υπάρχει και ένας υπερτροφοδοτούμενος των 3.0 λίτρων απόδοσης 367 ίππων και 500 Nm ροπής.

Για να δείτε την ανάρτηση της Mercedes-Benz με πρωταγωνιστή την GLE Coupe πατήστε εδω

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...