Το νέο Nissan Juke λίγο πριν αποβάλει την καμουφλαρισμένη ενδυμασία του

Υποβάλλεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών και υπόσχεται στιλ, προηγμένη τεχνολογία και οδηγική απόλαυση

  • -
  • -

Εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης της δεύτερης γενιάς του Nissan Juke τον επόμενο μήνα (3/9), το crossover διατηρεί την καμουφλαρισμένη «στολή» του και υποβάλλεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών αντανακλώντας ευελιξία και εκλεπτυσμένη σχεδίαση.

Ειδικότερα, οι άνθρωποι της ιαπωνικής φίρμας μετέφεραν το μοντέλο στην πίστα στο Millbrook του Ηνωμένου Βασιλείου. Και ενώ το μοντέλο «αγκαλιάζεται» από καμουφλάζ, κάποια γνωρίσματά του δεν μπορούν παρά να αποκαλυφθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΕΟΥ NISSAN JUKE

Σχεδιασμένο στην Ευρώπη, το νέο Juke αποτελεί το επιστέγασμα μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των σχεδιαστών της μάρκας. Υιοθετεί μια “coupe” σχεδιαστική φιλοσοφία, ενώ την σπορτίφ εικόνα του ενισχύουν οι ζάντες αλουμινίου των 19’’ ιντσών. Ακόμη, όπως υποστηρίζει η μάρκα, πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν οι εισηγήσεις των πελατών για ηγετικό design, προηγμένη τεχνολογία και… απολαυστική οδήγηση. Επίσης, προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία από τον πρόγονό του, χωρίς να χάνει το κύριο προσόν του, την ευελιξία.

Σημειώνεται πως θα είναι το τρίτο κατά σειρά μοντέλο της Nissan που θα ενσωματώνει την τεχνολογία ProPILOT, η οποία ενσαρκώνει το όραμα της μάρκας, Nissan Intelligent Mobility.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...