Με φώτα… spinner το νέο Nissan Juke!

Η ιαπωνική μάρκα κάνει… zoom out και μας προτείνει να έχουμε τα μάτια μας… δεκατέσσερα

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την αποκάλυψη της νέας γενιάς του Nissan Juke και πολλοί φίλοι της μάρκας αδημονούν για την απομάκρυνση της «κουκούλας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Πριν μία εβδομάδα, ο Ιάπωνας κατασκευαστής είχε δημοσιεύσει μια teaser φωτογραφία, εστιασμένη στο αριστερό full LED φωτιστικό σώμα, το οποίο, σχεδιαστικά, φέρει μεγάλη ομοιότητα με το γνωστό παιχνίδι fidget spinner.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN MICRA 1.0 IG-T 100 PS

Τώρα οι άνθρωποι της Nissan κάνουν… zoom out ρίχνοντας μερικές αχτίνες φωτός στη «μούρη» του μοντέλου, όπου κυριαρχούν οι προβολείς με το παιχνιδιάρικο «ύφος» και το λογότυπο της Nissan.

Στη δεύτερη κατά σειρά teaser φωτογραφία δεν διακρίνονται περαιτέρω πληροφορίες για το design του επερχόμενου μοντέλου. Αντιθέτως, σε περίοπτο σημείο αναγράφεται η φράση “Keep Your Eyes Open” (Κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά) πλαισιωμένη από την ημερομηνία παρουσίασης του μοντέλου (03.09.2019).

Υπενθυμίζεται πως η νέα γενιά του Nissan Juke θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B, η οποία εξελίχθηκε από κοινού με τη Renault και, ως εκ τούτου, συναντάται στα Clio και Captur.

Τέλος, δεν είναι και λίγες οι «φωνές» εκείνες που κάνουν λόγο για λανσάρισμα μιας plug-in hybrid έκδοσης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...