Έκδοση crossover για το μικρό Audi

Το Α1 citycarver θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το προσεχές φθινόπωρο

  • -
  • -

Η Audi εισέρχεται στην κατηγορία των mini crossover παρουσιάζοντας την… περιπετειώδη έκδοση του Α1. Το Α1 citycarver απευθύνεται σε όσους θέλουν να μετακινούνται στις πόλεις με στιλ, όμως κυνηγούν την απόδραση από το… κλεινόν άστυ όταν τους παρουσιάζεται η ευκαιρία. Το μοντέλο δίνει το "παρών" στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Βασιζόμενο στο Α1, το Audi A1 citycarver έχει μήκος 4,04 μέτρα. Η δυνατότητα να κινηθεί σε ελαφρώς δύσβατα τερέν εξασφαλίζεται από τα πλαστικά προστατευτικά, τις ποδιές και την αυξημένη κατά 4 εκατ. απόσταση από το έδαφος, η οποία έχει επιτευχθεί από τη νέα ανάρτηση και τους μεγαλύτερους τροχούς. Με όγκο 335 λίτρα, ο χώρος αποσκευών φιλοξενεί τα απαραίτητα για την εκδρομή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ AUDI A1 SPORTBACK S LINE

Η μεγάλη οκτάγωνη μάσκα θυμίζει τα μοντέλα της οικογένειας Q, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διχρωμίας, με οροφή είτε σε μαύρο είτε σε γκρι. Διχρωμία υπάρχει και στην καμπίνα των επιβατών, με λεπτομέρειες σε πορτοκαλί ή γκρι. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, advanced, design και S line. Στο βασικό εξοπλισμό ασφαλείας του Α1 citycarver περιλαμβάνονται το pre sense (με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών) και η ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, ενώ στάνταρ είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Η πρεμιέρα του νέου μοντέλου θα γίνει το φθινόπωρο, ενώ άμεσα διαθέσιμο θα είναι το Α1 citycarver edition one, με τροχούς 18 ιντσών και χρώμα αμαξώματος το γκρι ή το πορτοκαλί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...