Η νέα Mercedes-AMG GLC 43 χρειάζεται 4,9 sec για το 0-100 km/h (vid)

Για τους πιο ανήσυχους…

  • -
  • -
H Mercedes-AMG αποκάλυψε τη νέα GLC 43 4Matic στην απλή και στην coupe έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 στην αγορά. 

Η ανανεωμένη GLC παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Αυτό που ξεχωρίζει είναι κυρίως τα νέα φώτα εμπρός και πίσω, ωστόσο σε γενικές γραμμές έχει γίνει πιο κομψή και ελκυστική. 

Οι ισχυρές GLC 43 4Matic και η GLC 43 AMG 4Matic Coupe εφοδιάζονται με έναν 3λιτρο twin-turbo V6 κινητήρα 390 ίππων και 520 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 9 σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης, που είναι γνωστό ως 4Matic. Το μεγάλο SUV, ανεξαιρέτως αμαξώματος, μπορεί να φτάσει τα 100 km/h από στάση σε 4,9 sec, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι 250 km/h (περιορίζεται ηλεκτρονικά).

Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει την AMG 43 της ανανεωμένης GLC θα πρέπει να γνωρίζει ότι προσφέρεται στάνταρ με το σύστημα AMG Ride Control και το Air Body Control. Το πρώτο σύστημα αναλαμβάνει να ρυθμίζει την ανάρτηση του κάθε τροχού ξεχωριστά, παρέχοντας την καλύτερη άνεση και πρόσφυση κάθε δευτερόλεπτο. Ακόμα, οι οδηγοί του νέου μοντέλου μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 3 προγράμματα ρύθμισης του συστήματος ανάρτησης, comfort, Sport και Sport+.

Στο εσωτερικό της νέας GLC 43 4Matic διατίθεται στάνταρ με δερμάτινο σπορ σαλόνι με κόκκινες ραφές. Επίσης, φέρει αρκετά αλουμινένιες πινελιές, επίπεδο -στο κάτω μέρος- τιμόνι, το οποίο προσφέρεται προαιρετικά στην περίπτωση της AMG στεφάνης. Φυσικά, φέρει το σύστημα πολυμέσων MBUX.

Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς, καθώς και ποια θα είναι η τιμή της.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...