Νέα Mercedes-Benz GLC Coupe (vid)

Πιο σπορ και ακόμα πιο δυνατή

  • -
  • -

Η νέα Mercedes-Benz GLC Coupe ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ενώ μέσα στο έτος θα ξεκινήσει να πωλείται σε όλες τις αγορές. Το ανανεωμένο SUV φέρει μια πιο σπορτίφ μάσκα και τη νέα γρίλια, που προσφέρει έναν πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στο premium μοντέλο. Στο εμπρός μέρος βρίσκουμε τα ανασχεδιασμένα LED φανάρια και τον νέο προφυλακτήρα. Πίσω, η διαφορά με την απερχόμενη γενιά διακρίνεται από τα νέα φωτιστικά σώματα και τις σπορ απολήξεις της εξάτμισης. Ακόμα, παρατηρούμε τον νέο διαχύτη και αρκετές πινελιές χρωμίου.

Στο εσωτερικό, ο οδηγός συναντάει ένα νέο τιμόνι και νέα χειριστήρια. Η Mercedes παρέλειψε αυτή τη φορά να τοποθετήσει τον κλασικό περιστροφικό μπουτόν στην κεντρική κονσόλα απ'όπου χειρίζεσαι το infotainment, κρατώντας μόνο την επιφάνεια αφής (touchpad). Φυσικά, η γερμανική φίρμα προσφέρει οθόνη 7 ιντσών από τη βασική έκδοση και το σύστημα MBUX. Ακόμα, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και αποτελείται από μια οθόνη 12,3 ιντσών.

Από πλευράς κινητήρων, η Mercedes-Benz διαθέτει δύο βενζινοκινητήρες 197 και 258 ίππων, ενώ πετρελαιοκινητήρες υπάρχουν στις εκδόσεις GLC 200 d 4MTIC, 220 d 4MATIC και 300 d 4MATIC με 163, 194 και 245 ίππους αντίστοιχα. Μάλιστα, η ροπή φτάνει έως και τα 500 Nm.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...