Renault Triber: 7 θέσεις σε μόλις… 4 μέτρα

Αποκλειστικά μόνο για μία αγορά

  • -
  • -

Η Renault προσφέρει ένα μικρό SUV μόνο για την ινδική αγορά, το Triber, το οποίο προσφέρει 7 θέσεις στην καμπίνα σε μόλις 3.990 mm μήκος αμάξωμα. Ουσιαστικά είναι σχεδόν όπως το Captur, αλλά έχει θέσεις για περισσότερους επιβαίνοντες. Αναφορικά με τους χώρους, το πορτμπαγκάζ είναι 84 λίτρα, ενώ όταν μπορούν να καθίσουν έξι επιβάτες η τιμή αυξάνεται στα 320 λίτρα. Εάν η τρίτη σειρά καθισμάτων αναδιπλωθεί, τότε ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 625 λίτρα. 

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, υπάρχουν 100 διαφορετικές διατάξεις καθισμάτων και φέρει δυνατότητα συρόμενων καθισμάτων. Μάλιστα, μπορούν κάποια καθίσματα να αφαιρεθούν εντελώς.

 

Το Renault Triber βασίζεται σε νέα πλατφόρμα της εταιρείας και κάτω από το καπό υπάρχει ένας 1.0 ατμοσφαιρικός κινητήρας 72 ίππων και 96 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται είτε με το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων είτε με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αν και είναι σχεδόν απίθανο να περάσει στην ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο θα είχε πολύ ενδιαφέρον ως ένα προσιτό, compact, εφταθέσιο SUV.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...