Νέα εμφάνιση για τα Audi A4 και S4

Διαθέσιμα και με την ήπια υβριδική τεχνολογία MHEV

  • -
  • -

Το πιο πετυχημένο εμπορικά μοντέλο της Audi δέχεται ένα εκτεταμένο φρεσκάρισμα, τόσο σχεδιαστικό όσο και στους τομείς κινητήρων και εξοπλισμού. Οπτικά, οι αλλαγές προσδίδουν στο Α4 τη νέα εταιρική εικόνα της γερμανικής μάρκας, ενώ στην καμπίνα των επιβατών ξεχωρίζει το νέο σύστημα πολυμέσων ΜΜΙ με μεγάλη οθόνη αφής 10,1 ιντσών.

Αρκετοί από τους κινητήρες του ανανεωμένου Α4 φέρουν το ήπιο υβριδικό σύστημα της Audi (MHEV), το οποίο περιορίζει κατανάλωση και ρύπους. Προς την ίδια κατεύθυνση είναι και η παρουσία ενός diesel κινητήρα κάτω από το καπό του S4 (τόσο του sedan όσο και του Avant). Πρόκειται για τον 3.0 TDI V6, που αποδίδει 347 ίππους και 700 Nm ροπής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ AUDI A4

Οι πελάτες της Audi μπορούν να επιλέξουν το νέο Α4 είτε με αναλογικό πίνακα οργάνων είτε το ψηφιακό cockpit, διαγωνίου 12,3 ιντσών. Επιπλέον, το head up display προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στον οδηγό, χωρίς αυτός να πάρει το βλέμμα του από το δρόμο. Το πακέτο «Tour» περιλαμβάνει σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης, με adaptive cruise control και λειτουργία Stop&Go.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...