Mercedes-Benz EQC: Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό SUV; (vid)

Άρχισε στη Βρέμη η παραγωγή του μοντέλου

  • -
  • -

Διαθέσιμο προς παραγγελιοληψία είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Mercedes- Benz, EQC, το οποίο, ταυτόχρονα, αποτελεί και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής με το αστέρι στη μάσκα. 
Η ανακοίνωση της παραγωγής του πολυαναμενόμενου μοντέλου συνοδεύτηκε και από τη γνωστοποίηση της αρχικής τιμής του, η οποία - συμπεριλαμβανομένων των φόρων- θα ανέρχεται σε 71.281 ευρώ (επί γερμανικού εδάφους) και συγκριτικά με το Audi E-tron (79.900) είναι κατά 8.619 ευρώ μικρότερη.

Το μήκος και το πλάτος του αντιστοιχεί σε  4,76 μ. και 1,88 μ. αντίστοιχα, με το EQC να τοποθετείται ανάμεσα στα συμβατικά SUV GLG και GLE. Όσον αφορά την παραγωγή του, αυτή πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της μάρκας στη Βρέμη.

Με αυτονομία 450 km, ηλεκτρικό μοτέρ σε κάθε άξονα (τετρακίνητο) και συνδυαστική ισχύ 408 ίππους, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV καταφτάνει ώστε να χαράξει μια νέα σελίδα στην πλούσια ιστορία της γερμανικής φίρμας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MERCEDES-BENZ EQC ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

«Με το Mercedes-Benz EQC, εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή κινητικότητας. Αποτελεί μέρος της συνεχώς αυξανόμενης οικογένειας ηλεκτρικών οχημάτων της Mercedes-Benz και συνδυάζει όλες τις θεμελιώδεις αρχές της μάρκας, όπως είναι η ποιότητα, η ασφάλεια και η άνεση», δήλωσε μεταξύ άλλων η Britta Seeger, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG, υπεύθυνη για τις πωλήσεις της Mercedes-Benz.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...