To νέο Renault Clio σε 56 sec (video)

Όπως απαθανάτισε στη Γενεύη ο φακός του GOCAR το supermini της γαλλικής φίρμας

  • -
  • -

Η 89η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έφτασε στο τέλος της και οι πάνω από 150 παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες πήραν τον δρόμο της επιστροφής. Πολλές από αυτές έκλεψαν την παράσταση, όπως μεταξύ άλλων ήταν και το νέο Renault Clio.

To GOCAR βρέθηκε στην ελβετική έκθεση αυτοκινήτου και απαθανάτισε το νέο supermini της εταιρείας, που μπορείτε να το απολαύσετε μέσα σε 56 δευτερόλεπτα στο παραπάνω βίντεο. Παράλληλα, συνομιλήσαμε με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο & Υπεύθυνο Προγραμματισμού Παραγωγής & Προγραμμάτων του Groupe Renault, Bruno Ancelin, ο οποίος απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις όπως για το αν θα επικρατήσουν οι βενζινοκινητήρες ή οι diesel σε πωλήσεις κ.ά.

Αναφορικά με το νέο Renault Clio, εκτός από την εμφάνιση, δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στους χώρους και την τεχνολογία. Οι επιβάτες είναι πιο άνετοι από την απερχόμενη γενιά και ο χώρος αποσκευών έφτασε την κορυφαία τιμή των 391 λίτρων. Ακόμα, στο ταμπλό υπάρχει μεγαλύτερη οθόνη αφής, τοποθετημένη κάθετα, ενώ διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Περισσότερα για το νέο Renault Clio μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...