Ανανεώθηκε η Jaguar XE

Με πιο σπορ εμφάνιση και σύγχρονες τεχνολογίες

  • -
  • -
Η Jaguar παρουσίασε την ανανεωμένη XE, η οποία ξεχωρίζει για την πιο επιθετική εμφάνιση σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, χάρη στον σπορ εμπρός προφυλακτήρα και τους μεγαλύτερους αεραγωγούς. Οι μηχανικοί πρόσθεσαν νέα LED φωτιστικά σώματα και φώτα ημέρα σε σχήμα J. Οι αλλαγές συνεχίζονται και στο πίσω μέρος όπου τα στενότερα φώτα LED συνδυάζονται αρμονικά με τον νέο πίσω προφυλακτήρα.

Για τους πιο απαιτητικούς, η Jaguar προσφέρει και μια ακόμα πιο σπορ έκδοση, την R-Dynamic, όπου συναντάμε μαύρες λεπτομέρειες και ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Στην καμπίνα υπάρχει νέο τιμόνι, νέο infotainment σύστημα (από 5,5 ιντσών οθόνη αφής) και σπορ καθίσματα. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια οθόνη αφής 12,3 ιντσών, ενώ διατίθεται μια νέα κάμερα οπισθοπορείας με υψηλότερη ανάλυση.

Από μηχανολογικής πλευράς, η νέα Jaguar XE θα προσφέρεται με 2λιτρο βενζινοκινητήρα 250 και 300 ίππων με την κινητήρια δύναμη να προέρχεται στάνταρ από τον πίσω άξονα για τον P250, ενώ στην έκδοση των 300 ίππων διατίθεται με σύστημα τετρακίνησης. Παράλληλα, διατίθεται και με κινητήρες diesel απόδοσης 180 ίππων και 430 Nm ροπής και τη μέση κατανάλωση –σύμφωνα με την εταιρεία- να είναι 5 lt./100 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...