Ανανέωση για το Volvo XC90

Με τεχνολογία ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα

  • -
  • -

Μην ψάχνετε σημαντικές εξωτερικές διαφορές στο ανανεωμένο XC90. Η ναυαρχίδα των SUV της Volvo υπέστη ένα περιορισμένο αισθητικό φρεσκάρισμα, που περιλαμβάνει νέα γρίλια στη μάσκα, νέες ζάντες αλουμινίου και χρωματική παλέτα. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις, ενώ πέρα από την τετραθέσια και την επταθέσια διάταξη, προσφέρεται πλέον και η επιλογή για 6 καθίσματα.

Τα σημαντικά νέα αφορούν το λανσάρισμα mild hybrid εκδόσεων, οι οποίες θα φέρουν το γράμμα «Β» και θα είναι διαθέσιμες τόσο με κινητήρες βενζίνης (Β5 και Β6) όσο και diesel (Β5). Μέσω της τεχνολογίας επανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, η Volvo υποστηρίζει ότι το όφελος στην κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων φθάνει έως το 15%.

TO NEO VOLVO V60 CROSS COUNTRY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 61.594 ΕΥΡΩ

Η έκδοση Τ8 Twin Engine plug-in hybrid έχει συνδυαστική ισχύ 420 ίππους και εφοδιάζεται με νέα μπαταρία. Ως αποτέλεσμα, η αυτονομία έχει αυξηθεί κατά περίπου 15%. Αλλαγές υπάρχουν και στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, με υποβοήθηση στο τιμόνι τόσο στο City Safety (αυτόνομο φρενάρισμα) όσο και στο Blind Spot Information (ενημέρωση για άλλο όχημα στο τυφλό σημείο των καθρεπτών). Τέλος, αναβαθμίζεται και το σύστημα πολυμέσων, το οποίο είναι πλέον συμβατό και με το Android Auto.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...