Το Nissan Leaf με μεγαλύτερη απόδοση και αυτονομία

Οι εκδόσεις 3.ZERO και 3.ZERO e+ Limited Edition θα προσφέρονται τον Μάιο και καλοκαίρι του 2019 αντίστοιχα

  • -
  • -
Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan, το Leaf, λανσάρει δύο νέες εκδόσεις. Το Leaf 3.Zero θα έχει μια οθόνη ψυχαγωγίας 8 ιντσών που προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες συνδεσιμότητας, όπως την πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα (door-to-door). Μια ολοκαίνουργια και βελτιωμένη εφαρμογή του NissanConnect EV θα είναι επίσης διαθέσιμη, με την κυκλοφορία του Leaf 3.Zero στην ευρωπαϊκή αγορά.

Διαβάστε ΕΔΩ τη δοκιμή μας για το Nissan Leaf

Το Leaf 3.Zero είναι εξοπλισμένο με την μπαταρία των 40 kWh, ενώ φέρει νέα χρώματα αμαξώματος και συνδυασμούς διχρωμίας (κόκκινο με μαύρη οροφή και μπλε με μαύρη οροφή). 

Το Nissan Leaf 3.Zero e + Limited Edition, αποτελεί μια περιορισμένη έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου, με μόλις 5.000 αυτοκίνητα να κατασκευάζονται για την Ευρώπη. Θα διαθέτει υψηλότερη απόδοση που θα φτάνει τα 160 kW (217 PS) και μεγαλύτερη εμβέλεια, που αναμένεται να φτάνει τα 385 km με μία μόνο φόρτιση.

Στο κέντρο του Leaf 3.Zero e + Limited Edition, βρίσκεται η μπαταρία με ενισχυμένη ισχύ. Έχει 25% περισσότερη πυκνότητα και 55% περισσότερη χωρητικότητα αποθήκευσης ενέργειας. Στον δρόμο, η μπαταρία των 62 kWH του Leaf 3.Zero e + Limited Edition, προσφέρει αύξηση της τάξης του 40%, σε σχέση με το Leaf 3.Zero που είναι εξοπλισμένο με την μπαταρία των 40kWh. Αυτό “μεταφράζεται” σε μια επιπρόσθετη εμβέλεια των 100 km σε συγκρίσιμες συνθήκες  χρήσης, γεγονός που αποτελεί  μια εξέλιξη του Leaf.

Τα μοντέλα Leaf 3.Zero θα διαθέτουν τόσο το  e-Pedal, όσο και το ProPILOT. 

Η Nissan προκειμένου να διασφαλίσει την εμπιστοσύνη των υποψήφιων αγοραστών,  προσφέρει και στις μπαταρίες  των Leaf 3.Zero και Leaf 3.Zero e + Limited Edition, την  ίδια εγγύηση οκτώ ετών / 160.000 km,  που απολαμβάνουν και όλες οι  άλλες εκδόσεις του μοντέλου.

Οι πρώτες παραδόσεις του Leaf 3.Zero αναμένεται να ξεκινήσουν από τον Μάιο του 2019, ενώ οι παραδόσεις του Leaf 3.Zero e + Limited Edition θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι του 2019.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...