Νέο Volkswagen Polo R-Line με 17.400 ευρώ

Το supermini της Volkswagen διατίθεται με τον 1.0 TSI 115 PS είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο DSG

  • -
  • -

Μια νέα έκδοση του νέου Volkswagen Polo είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, η οποία ονομάζεται R-Line. Η συγκεκριμένο έκδοση ξεχωρίζει από τον σπορ χαρακτήρα, το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και την ελκυστική τιμή.

Εξωτερικά, το πακέτο R-Line περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ και αεροτομή οροφής, ενώ πατάει επάνω σε νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Επιπλέον, στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα τύπου LED. Στο εσωτερικό, υπάρχουν σπορ καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση σε carbon look, δερμάτινο τιμόνι με paddles (για την έκδοση με DSG), μαύρη απόχρωση του ουρανού, κρυφός εσωτερικός φωτισμός και αρκετές διακοσμητικές επενδύσεις. Από τεχνολογικής πλευράς υπάρχει το Adaptive Cruise Control, η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων Plus και κλιματισμό δύο ζωνών.

Οι σημαντικές διαφοροποιήσεις που φέρει το Polo R-Line ενισχύουν τη σπορ αίσθηση και είναι οι εξής:

• Σπορ ανάρτηση με χαμηλωμένο πλαίσιο (-15mm)

• Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό

• Σύστημα επιλογής οδηγικού προφίλ Driving Profile Selection με 4 επιλογές

Η έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έχει 17.400 ευρώ ενώ η έκδοση με το DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7-σχέσεων έχει 19.450 ευρώ. Οι παραγγελίες του μοντέλου έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ υπάρχουν διαθέσιμα και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...