Το Honda HR-V σε έκδοση Sport με 182 ίππους

Με τον 1.5 Turbo και πιο σφιχτή ανάρτηση

  • -
  • -

Κάνοντας χρήση του 1.5 VTEC Turbo που γνωρίσαμε στο νέο Civic, το HR-V αποκτά δυναμικό χαρακτήρα, ο οποίος μέχρι σήμερα απουσίαζε από τα γνωρίσματά του. Η έκδοση Sport του compact SUV της Honda θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη την άνοιξη του 2019.

Κάτω από το καπό του HR-V Sport βρίσκεται ο 1.5 VTEC Turbo, μέγιστης ισχύος 182 ίππων και ροπής 240 Nm. Συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο CVT (στη δεύτερη περίπτωση η ροπή είναι 220 Nm).

JAPAN STORY ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ: ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ HONDA CIVIC

Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του HR-V, η Sport διαφοροποιείται τόσο οπτικά (με μαύρη μάσκα, εμπρός σπόιλερ, πίσω προφυλακτήρα, διπλή εξάτμιση, 18άρες ζάντες αλουμινίου) όσο και σε ουσιαστικότερους τομείς, όπως η τεχνολογία Performance Damper που ρυθμίζει αυτόματα τα αμορτισέρ. Ως αποτέλεσμα, περιορίζονται οι κλίσεις στις στροφές και μειώνονται οι κραδασμοί στις κακοτεχνίες των δρόμων. Παράλληλα, το τιμόνι προσφέρει περισσότερη πληροφόρηση στον οδηγό.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ GOCAR: ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΡΙΑ AΥΘΕΝΤΙΚΑ ΣΚΙΤΣΑ MANGA ΜΕ ΤΟ HONDA CIVIC

Νέα καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό προσφέρουν καλύτερη πλευρική στήριξη και περισσότερη άνεση, με τη διχρωμία μαύρου-κόκκινου να συναντάται και στο ταμπλό. Οι κόκκινες ραφές στο τιμόνι και τα αλουμινένια πεντάλ είναι επιπλέον στοιχεία που τονίζουν την σπορ… αύρα του ιαπωνικού SUV.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...