Η 8άρα BMW τώρα και ανοικτή! (vid)

Το πολυτελές τετραθέσιο cabrio φέρει υφασμάτινη οροφή και κινητήρες έως 530 ίππους

  • -
  • -

Μετά την coupe, η convertible γίνεται το δεύτερος μέλος της Σειράς 8, της ναυαρχίδας της BMW. Το μεγάλο τετραθέσιο μοντέλο εφοδιάζεται με υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή, V8 βενζίνης και 6κύλινδρο diesel, καθώς και με όλα τα συστήματα ασφάλειας και άνεσης.

Σχεδιαστικά η 8άρα Convertible διατηρεί τις γραμμές του coupe μοντέλου, με τη χαμηλό προφίλ να τονίζει το σπορ χαρακτήρα της. Η οροφή ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού εντός μόλις 15 sec, ακόμη και εν κινήσει σε ταχύτητες έως 50 km/h. Στάνταρ είναι η μαύρη υφασμάτινη επένδυση, ενώ προαιρετικά μπορεί να παραγγελθεί και με ανθρακί. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 350 lt.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ BMW M2

Το εμπορικό λανσάρισμα του μεγάλου cabrio θα γίνει τον Μάρτιο του 2019, με δύο εκδόσεις κινητήρα: η M850i xDrive Convertible εφοδιάζεται με V8, χωρητικότητας 4,4 lt, που αποδίδει 530 PS και 750 Nm ροπής και χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,9 sec. Η 840d xDrive Convertible κάνει χρήση του εξακύλινδρου σε σειρά 3λιτρου πετρελαιοκινητήρα, ισχύος 320 PS και ροπής 680 Nm (0-100 km/h σε 5,2 sec). Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο Steptronic Sport και την τετρακίνηση xDrive.

Η M850i εφοδιάζεται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό στον πίσω άξονα (προαιρετικό στην diesel), ενώ στάνταρ και στις δύο είναι η ανάρτηση Adaptive M και μία σειρά από ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...