Peugeot 508 SW σε εκδόσεις First Edition

Οι πρώτες μονάδες θα φέρουν πακέτο εξοπλισμού GT

  • -
  • -

Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν στα νέα τους μοντέλα τις εκδόσεις First Edition. Όπως μαρτυρά και η ονομασία τους, είναι ουσιαστικά οι πρώτες εκδόσεις που θα διατεθούν προς πώληση μετά το λανσάρισμά τους και παράλληλα φέρουν επιπλέον εξοπλισμό και μοναδικά έξτρα. Η Peugeot παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού την οικογενειακή έκδοση του 508. Η γαλλική εταιρεία άνοιξε το τετράδιο των παραγγελιών για το 508 SW First Edition, το οποίο βασίζεται στο εξοπλιστικό πακέτο του GT, ωστόσο δεν ανακοίνωσε ακόμα την τιμή του.

Εξωτερικά, το 508 SW First Edition έχει τη γνώριμη ιδιαίτερη γρίλια και τις δίχρωμες 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Οι αγοραστές θα έχουν την επιλογή να διαλέξουν το χρώμα του αμαξώματος ανάμεσα στο Twilight Blue και στο Amazonite Grey. Στην καμπίνα, υπάρχουν αλουμινένια πεντάλ, ενώ εξοπλίζεται με διάφορες επιπλέον πινελιές που έχουν τη σφραγίδα της «πρώτης έκδοσης». Ανεβάζοντας την πολυτέλεια στο εσωτερικό, το wagon της Peugeot έχει ξύλινη επένδυση στον χώρο αποσκευών. Τεχνολογικά προσφέρεται με σύστημα Night Vision, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, 10 ιντσών οθόνη αφής και τρισδιάστατη πλοήγηση.

Κάτω από το καπό, θα διατίθεται είτε με τον 1.6 PureTech 225 ίππων είτε με τον 2λιτρο BlueHDi 180. Τα δύο μοτέρ συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (EAT8).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...