Παγκόσμια πρεμιέρα για την ανανεωμένη Porsche Macan (vid)

Στη Σαγκάη έγινε το ντεμπούτο του compact γερμανικού SUV

  • -
  • -
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από το 2014 που παρουσιάστηκε η Macan σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία με περισσότερες από 350.000 πωλήσεις, αφήνοντας πίσω της την εμβληματική 911. Σε αυτή τη φάση της ζωής της ανανεώνεται στα σημεία, με την κυριότερη αισθητική διαφορά να εστιάζεται στα πίσω φώτα τεχνολογίας LED που τώρα έγιναν ενιαία λωρίδα, ενσωματώνοντας το σχεδιαστικό DNA της Porsche.

Τεχνολογίας LED είναι και τα εμπρός φώτα, με το νεοτερισμό στο εσωτερικό να αφορά τη νέα οθόνη αφής full-HD 11 ιντσών του συστήματος πολυμέσων Porsche Communication Management (PCM). Το PCM προσφέρει νέες λειτουργίες, όπως εξελιγμένες φωνητικές εντολές και online navigation το οποίο περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Ανασχεδιασμένοι και τοποθετημένοι σε άλλο σημείο είναι οι αεραγωγοί, με το sport GT τιμόνι να έρχεται από την 911. Το Sport Response Button που είναι τοποθετημένο πάνω του, ανήκει στον έξτρα εξοπλισμό και αποτελεί μέρος του έξτρα Sports Chrono Package. Η Porsche έχει διευρύνει τη λίστα των «έξτρα» σε αυτή τη γενιά της Macan, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων θερμαινόμενο παρμπρίζ και ιονιστή για βελτίωση της ατμόσφαιρας στο εσωτερικό.

Νέα χρώματα θα είναι διαθέσιμα, όπως τα “Miami Blue”, “Mamba Green Metallic” “Dolomite Silver Metallic” και “Crayon”, τα οποία θα συνδυάζονται με νέα πακέτα για το εσωτερικό, διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητες εξατομίκευσης που θα προσφέρει το μοντέλο. Στα συστήματα ασφάλειας βρίσκουμε το νέο Traffic Jam Assist που περιλαμβάνει adaptive cruise control, προσφέροντας έτσι πιο άνετη και ξεκούραστη οδήγηση με ταχύτητες πάνω από 60 km/h, αφού δεν ελέγχει μόνο την επιτάχυνση και επιβράδυνση, αλλά και το τιμόνι σε συνθήκες κίνησης.

Η εμπορική πορεία της νέας Porsche Macan θα ξεκινήσει από την Κίνα και λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν και οι άλλες αγορές.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...