Νέο Hyundai i30 N Line με 1.4 βενζίνης και 1.6 diesel (vid)

Πατά πάνω στην επιτυχία του κορυφαίου i30 N

  • -
  • -

Το i30 έγινε το πρώτο μοντέλο της Hyundai που αποκτά τη σπορ έκδοση με το σήμα «Ν». Το compact οικογενειακό θα προσφέρεται και στην έκδοση N Line, η οποία συνδυάζει τη δυναμική εμφάνιση με κινητήρες από τη γκάμα του αυτοκινήτου. Το i30 N Line θα αρχίσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη εντός του καλοκαιριού.

Οι διαφορές της έκδοσης N Line δεν περιορίζονται μόνο στο αισθητικό κομμάτι, αλλά επεκτείνονται στην ανάρτηση, τα φρένα (με δίσκους 16 ιντσών έναντι 15 των συμβατικών i30), την απόκριση του κινητήρα, αλλά και τα ελαστικά (τοποθετούνται PS4 της Michelin) Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το i30 N Line μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στον 1.4 T-GDI βενζίνης απόδοσης 140 ίππων και το νέο 1.6 CRDi diesel με τους 136 ίππους.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HYUNDAI i30 N

Σχεδιαστικά, το i30 N Line ξεχωρίζει από τους διαφορετικούς προφυλακτήρες με ασημί λεπτομέρειες, τις 18άρες ζάντες αλουμινίου, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και το λογότυπο «N Line» στα εμπρός φτερά. Η σπορ εικόνα συνεχίζεται και στην καμπίνα των επιβατών, με βελούδινα καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα κιβωτίου, χωρίς βέβαια να επηρεάζεται η πρακτικότητα του πεντάθυρου μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...