Αυτό είναι το ανανεωμένο Audi TT

Αισθητικό φρεσκάρισμα του σπορ μοντέλου

  • -
  • -

H Audi αποκάλυψε το ανανεωμένο TT, το οποίο μάλιστα γιορτάζει τα 20 χρόνια στην αγορά. Το Audi TT facelift έχει δεχτεί ένα αισθητικό φρεσκάρισμα, με το εμπρός μέρος να έχει γίνει πιο επιθετικό χάρη στην τρισδιάστατη φιλοσοφία που υιοθετεί. Το πίσω μέρος φέρει νέο προφυλακτήρα, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις οριζόντιες γραμμές. Στην περίπτωση της S line έκδοσης, το ανανεωμένο TT διαθέτει ακόμα πιο αγριεμένο προφυλακτήρα, κάθετους αεραγωγούς, ασημένιες πινελιές, μεγαλύτερο διαχύτη και διαφορετικό πίσω προφυλακτήρα. Στον προαιρετικό κατάλογο υπάρχουν τα φώτα τεχνολογίας LED και Matrix LED. Ακόμα, η χρωματική παλέτα εμπλουτίστηκε με τρία νέα χρώματα (Cosmos μπλε, πορτοκαλί και Turbo μπλε), ενώ προσφέρονται νέες ζάντες αλουμινίου 18, 19 και 20 ιντσών.

Μηχανολογικά, η Audi δεν αναφέρει καμία αλλαγή για το ανανεωμένο ΤΤ (δες ΕΔΩ το σημερινό TT) με το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη εφτά σχέσεων να παραμένουν στις επιλογές του υποψήφιου αγοραστή.

Το εσωτερικό του TT facelift παρέμεινε το ίδιο ποιοτικό και μοντέρνο. Η έλλειψη της κεντρικής οθόνης συνδράμει στις λιτές γραμμές του ταμπλό, ενώ μικρές αλλαγές έχουμε γύρω από τους αεραγωγούς. Φυσικά, συνεχίζει να εντυπωσιάζει το Audi Virtual Cockpit 12,3 ιντσών, που αντικαθιστά τον κλασικό πίνακα οργάνων.

Το ανανεωμένο Audi TT θα λανσαριστεί στη Γερμανία και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές στα τέλη του 2018, ενώ οι τιμές ξεκινούν από περίπου 35.000 για την έκδοση coupe και από 37.500 ευρώ για το TT Roadster.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...