BMW σειρά 5 Touring στο Παρίσι

Κομψή και πρακτική

  • -
  • -

Συνδυάζοντας την οδηγική προίκα της τετράθυρης έκδοσης και την πρακτικότητα του station αμαξώματος, η έκδοση Touring της σειράς 5 παρουσιάζεται στα φώτα της δημοσιότητας. Πρόκειται για την τέταρτη γενιά Touring έκδοσης της σειράς 5. Η υψηλή αισθητική, το κύρος και η κομψότητα χαρακτηρίζουν και αυτή την έκδοση Τouring.

Όπως είναι αναμενόμενο η έκδοση Touring εστιάζει ακόμα περισσότερο στην πρακτικότητα σε σχέση με την τετράθυρη αδερφή της. Το μεγάλο μεταξόνιο των 2968 mm, προσφέρει πλούσιος χώρους για τους επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 560 lt, 60 lt περισσότερα από το απερχόμενο μοντέλο. Η πίσω σειρά καθισμάτων είναι διαιρούμενη σε τρία μέρη 40:20:40, τα οποία ανακλίνονται αυτόνομα, δημιουργώντας ωφέλιμο χώρο μέχρι και 1.670lt. Τέλος η πλάτη της πίσω σειράς καθισμάτων, ρυθμίζεται προαιρετικά ως προς την κλίση της σε συνολικά 7 θέσεις, κερδίζονταςμέχρι και 30 lt χωρητικότητα, στην κατακόρυφη ρύθμιση.

Οι κινητήρες που εξοπλίζεται η σειρά 5 Touring είναι συνολικά τέσσερις. Δύο εξακύλινροι βενζινοκινητήρες 3.0 lt με απόδοση 204 PS (ατμοσφαιρικός) και 306 PS (twin turbo) για τις 523i και 535i αντίστοιχα. Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις εξοπλίζονται με τον τετρακύλινδρο 2.0 lt με απόδοση 184 PS για την 520d και τον εξακύλινδρο 3.0 lt της 530d, που αποδίδει 245 PS. Όλες οι εκδόσεις μπορούν να εξοπλιστούν προαιρετικά από το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της BMW, το οποίο λειτουργεί με μετατροπέα ροπής. Το πακέτο των ηλεκτρονικών καινοτομιών και βοηθημάτων, μαζί με όλα τα στοιχεία πολυτέλειας της sedan έκδοσης, διαιρούνται αυτούσια και στην Τouring.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...