Νέο Mitsubishi Outlander PHEV (vid)

Το δημοφιλές plug-in hybrid SUV με νέο κινητήρα και υψηλότερη απόδοση

  • -
  • -

Πριν από 5 χρόνια, η Mitsubishi Motor Corporation λάνσαρε το Outlander PHEV plug-in hybrid electric Twin Motor SUV και άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των υβριδικών SUV μοντέλων. Η ιαπωνική εταιρεία βασίζεται στην πολυετή εμπειρία της τόσο στα συστήματα τετρακίνησης όσο και στην ηλεκτροκίνηση, ενώ η παγκόσμια αγορά «αγκάλιασε» την άφιξη του Outlander PHEV, κάτι που μεταφράζεται με πάνω από 100.000 πωλήσεις στην Ευρώπη και 140.000 μονάδες παγκοσμίως. Γι’αυτό και το Outlander PHEV έγινε το δημοφιλέστερο plug-in hybrid SUV στον κόσμο.

Το 2019 model year Outlander PHEV χρησιμοποιεί σύστημα επόμενης γενιάς, επαναστατικό τόσο για EV όσο και για SUV. Περισσότερο SUV και EV από ποτέ, η νέα εκδοχή άνοιξε νέους ορίζοντες, μεταξύ άλλων, με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο σύστημα κίνησης υψηλότερων επιδόσεων, πιο αθόρυβο εσωτερικό και μία διακριτική σχεδιαστική εξέλιξη.

NEOΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PHEV

Ένας νέος 2,4 λίτρων βενζινοκινητήρας θερμοδυναμικού κύκλου Atkinson αντικατέστησε τον 2λιτρο κινητήρα κύκλου Otto, επιτυγχάνοντας πλέον υψηλότερη ροπή, πιο ομαλή λειτουργία και καλύτερη συνολική απόδοση. Επίσης:

-Η ισχύς της γεννήτριας αυξήθηκε κατά 10%

-Η ισχύς του πίσω μοτέρ αυξήθηκε κατά 10%

-Η χωρητικότητα της μπαταρίας αυξήθηκε κατά 15%

-Το ποσοστό της ισχύς της μπαταρίας κίνησης αυξήθηκε κατά 10%

 

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το σύστημα τετρακίνησης έχει πλέον περισσότερα προγράμματα εκτός των γνωστών από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς Normal και 4WD Lock υπάρχουν τα Sport mode για πιο άμεση απόκριση και το Snow mode για ολισθηρό οδόστρωμα.


ΣΧΕΔΙΑΣΗ: ΑΙΧΜΗΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ

Αναβαθμισμένη είναι και η σχεδίαση με νέους προβολείς LED, ορθογώνια πλαίσια προβολέων, πιο μεγάλη μάσκα και νέα προστατευτική ποδιά. Νέες επίσης είναι και οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με την αεροτομή πλέον να είναι μεγαλύτερη και να συμβάλει στη δυναμική της σχεδίασης. Σαφώς έχει αναβαθμιστεί και το εσωτερικό του νέου Outlander PHEV, το οποίο φέρει δερμάτινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας, νέους διακόπτες και πίνακα οργάνων. Επίσης, υπάρχουν αρκετές διακοσμητικές πινελιές και αεραγωγούς κλιματισμού στο πίσω μέρος και άλλα.

Διαστάσεις: 4.695 mm X 1.800 mm X 1.710 mm

Μεταξόνιο: 2.670 mm

Μετατρόχιο (εμπρός/πίσω): 1.540/1.540 mm

Κινητήρας Εσωτερικής Καύσης: 2.4 βενζίνης 16V DOHC με MIVEC

Ηλεκτροκινητήρες: Εμπρός και πίσω

Μπαταρία: 13,8 kWh ιόντων-λιθίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...