Tarraco είναι το νέο SUV της SEAT

Το κοινό ψήφισε το όνομα, το οποίο απέσπασε το 36%

  • -
  • -

Το όνομα Tarraco προέκυψε από την καμπάνια #SEATseekingName, η οποία ζητούσε από τους φανς της φίρμας να αποφασίσουν οι ίδιοι πώς θα ονομαστεί το νέο 7θέσιο SUV της ισπανικής εταιρείας. Σχεδόν το 36% των ανθρώπων που ψήφισε, επέλεξε το όνομα Tarraco, που είναι μια πόλη στην Ισπανία. Μάλιστα, η SEAT θεώρησε ότι η ονομασία ταίριαξε απόλυτα με το νέο μοντέλο της, μιας και η πόλη έχει «σπουδαία κληρονομιά πολιτισμού, ιστορίας και αρχιτεκτονικής.»

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ SEAT ARONA

Το SEAT Tarraco θα λανσαριστεί στα τέλη του έτους και αποτελεί το 3ο μοντέλο της φίρμας για την οικογένεια των SUV. Βασίζεται στον ομόσταυλό του, Skoda Kodiaq και από την φωτογραφία-teaser που δημοσίευσε η SEAT, φαίνεται ξεκάθαρα η σχεδιαστική φιλοσοφία που ακολουθεί στα τελευταία της μοντέλα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ SKODA KODIAQ

Κάτω από το καπό αναμένεται να δούμε τις επιλογές που έχει και το μεγάλο SUV της Skoda και αυτά είναι τα 1.4 των 125 και 150 ίππων. Επίσης, θα προσφέρεται και με 2λιτρους βενζίνης και πετρελαίου με 180 και 190 ίππους αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση του ονόματος του νέου SUV της Seat καθυστέρησε αρκετές εβδομάδες, λόγω της πολιτικής αναταραχής στην Καταλονία, την έδρα της ισπανικής μάρκας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...