6 επταθέσια SUV στην ελληνική αγορά

Έχετε περισσότερα από δύο παιδιά; Θέλετε την άνεσή σας; Ένα 7θεσιο SUV ίσως "σας λύσει τα χέρια"!

  • -
  • -

Τα SUV έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν άνετους χώρους και να μεταφέρουν έως και εφτά επιβάτες. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι ιδανικά για τους πολύτεκνους ή απλά γι’ αυτούς που θέλουν άπλετο χώρο στο SUV τους. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε 6 SUV που βρίσκονται στην ελληνική αγορά και διαθέτουν 7 θέσεις:

Audi Q7

Το μεγαλύτερο SUV της οικογένειας Q εφοδιάζεται με 3λιτρο TDI κινητήρα και σύστημα τετρακίνησης quattro. Είναι ένα από τα μοντέλα που μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμα δύο άτομα στη τρίτη σειρά καθισμάτων.

Mercedes-Benz GLS

Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 680 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση των καθισμάτων σκαρφαλώνει στα 2.300 λίτρα. Το SUV της Mercedes-Benz προσφέρει θέση για 7 επιβάτες.

Nissan X-Trail

Το X-Trail ανανεώθηκε μέσα στο 2017, μαζί με το Qashqai. Το μεγάλο SUV συνεχίζει να εφοδιάζεται με 1.6 και 2.0 κινητήρες, καθώς και με σύστημα τετρακίνησης. Παράλληλα, υπάρχουν εκδόσεις με 3 σειρά καθισμάτων.

 

Peugeot 5008

Το νέο 5008 πατάει επάνω στην πλατφόρμα των νέων SUV της Peugeot και προσφέρει 7 θέσεις στο εσωτερικό του. 

 

Skoda Kodiaq

To νέο SUV της Skoda διαθέτει 3 σειρά καθισμάτων περιορίζοντας τον χώρο αποσκευών στα 630 λίτρα, ωστόσο στην περίπτωση που επιλέξετε το 5θέσιο Kodiaq (δείτε ΕΔΩ τη δοκιμή) ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 720 λίτρα.

 

Volvo XC90

Το νέο Volvo XC90 διατίθεται τόσο ως 5θέσιο όσο και 7θέσιο. Το XC90 έχει 721 λίτρα (για την 5θέσια έκδοση) στον χώρο αποσκευών, ενώ εφοδιάζεται και με 2λιτρους κινητήρες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...