Με εμφάνιση C3 το νέο Citroen Berlingo (vid)

Το επιβατικό βαν εκσυγχρονίζεται αισθητικά και ουσιαστικά

  • -
  • -

Λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη, η τρίτη γενιά του Berlingo αποκαλύφθηκε διαδικτυακά από τη Citroen. Διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος – Μ με 4,4 και XL με 4,75 μέτρα – και με 5θέσιο ή 7θέσιο εσωτερικό, θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές χώρες το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Οπτικά το νέο Berlingo αντλεί σχεδιαστικές λεπτομέρειες από τα C3, C3 Aircross και C4 Cactus, με στενή μάσκα, φωτιστικά σώματα σε τρία επίπεδα και πλαστικά προστατευτικά στο πλάι. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον 1.2 PureTech και το νέο 1.5 BlueHDi, ενώ στις επιλογές των κιβωτίων υπάρχει και το αυτόματο ΕΑΤ8.

Ευρύχωρο και μοντέρνο, το εσωτερικό του Berlingo δίνει έμφαση στην πρακτικότητα, με τρία ανεξάρτητα καθίσματα στη δεύτερη σειρά που μπορούν να αφαιρεθούν. Ο χώρος αποσκευών έχει μεγαλώσει κατά 100 lt, στα 775, ενώ το μήκος του φθάνει τα 2,7 μέτρα στο μεσαίο και τα 3,05 μέτρα στο μεγάλο αμάξωμα. Η πρόσβαση στην καμπίνα των επιβατών γίνεται εύκολα μέσων των δύο συρόμενων θυρών. Οι πλούσιες εκδόσεις εξοπλίζονται με οθόνης αφής 8 ιντσών, χάρτες πλοήγησης και ασύρματη φόρτιση κινητών.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 19 συστήματα υποβοήθησης, ανάμεσά τους έγχρωμο head-up display, Adaptive Cruise Control, κάμερα οπισθοπορείας, Grip Control με Hill Assist Descent, Trailer Stability Control κ.α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...