BMW M2 Gran Coupe με 370 ίππους;

Με δύο επιπλέον θύρες και μοτέρ που προσφέρει... συγκίνηση

  • -
  • -

Είναι γνωστό ότι η BMW αναμένεται να μεγαλώσει τη γκάμα της στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα, πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν κάποια από τα μοντέλα της να είναι υπό εξέλιξη, όπως είναι η νέα Σειρά 1 sedan, η νέα 3άρα και 4άρα Gran Coupe, καθώς και οι μεγαλύτερες σειρές όπως η 6 Gran Coupe.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 50 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 50 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Ένα νέο δημοσίευμα με πηγή το βρετανικό Autocar, αναφέρει ότι η BMW έχει σκοπό να κατασκευάσει ένα νέο μοντέλο που θα "φορέσει" το αρχίγραμμα Μ επάνω της. Λόγος γίνεται για την Μ2 Gran Coupe, η οποία θα εφοδιάζεται με τον κινητήρα της coupe, δηλαδή το 6κύλινδρο 3λιτρο turbo μοτέρ των 370 ίππων. Αυτό θα συνδυάζεται στάνταρ με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ στον προαιρετικό κατάλογο υπάρχει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Όσον αφορά τις επιδόσεις, η Μ2 coupe χρειάζεται μόλις 4,5 sec για να ολοκληρώσει τo 0-100 km/h, κάτι που σημαίνει ότι η Gran Coupe θα είναι ελάχιστα πιο αργή.

Οι σημαντικότερες διαφορές από τις δύο εκδόσεις είναι φυσικά η προσθήκη των πίσω θυρών, ενώ είναι πιθανόν να αυξηθεί ελάχιστα το μήκος του. Εφόσον η νέα BMW M2 Gran Coupe πάρει πράσινο φως για την κατασκευή, οι άμεσοι ανταγωνιστές του θα είναι η Mercedes-AMG CLA 45 και το Audi RS3 Sedan.

*Στη φωτογραφία απεικονίζεται η BMW Compact Sedan Concept

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...