Αυτή είναι η νέα Ford Mustang Bullitt (+video)

Όπως την ταινία, αλλά σε καινούργια!

  • -
  • -

Στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ βρίσκεται μια Ford Mustang που θυμίζει έντονα την Mustang που οδηγούσε ο Steve McQueen πριν από περίπου 50 χρόνια στην ταινία Bullitt.

Η νέα Mustang Bullitt βασίζεται στην έκδοση GT και είναι εξοπλισμένη με τα πακέτα Premium και Performance, ενώ ο 5λιτρος V8 κινητήρας αναβαθμίστηκε στους 482 ίππους και 570 Nm ροπής. Το δυνατό muscle car σημειώνει τη μέγιστη ταχύτητα των 263 km/h.

Ξεκινώντας από το εσωτερικό, στο τιμόνι έχει τοποθετηθεί ένα νέο λογότυπο «BULLITT» και η κορυφή του λεβιέ έχει τη χαρακτηριστική λευκή σφαίρα, όπως στο θρυλικό χολιγουντιανό αυτοκίνητο. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια με τη τελευταία γενιά της Mustang GT, όπως είναι ο νέος πίνακας οργάνων (12 ιντσών οθόνη που σε καλωσορίζει με ένα νέο γραφικό εφέ) και τα δερμάτινα σπορ καθίσματα (προαιρετικά).

Εξωτερικά, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει την ιδιαίτερη έκδοση σε δύο αποχρώσεις, τη μαύρη (shadow black) και την πράσινη (dark highland green) όπως ήταν και στην ταινία. Η νέα Mustang Bullitt πατάει επάνω σε 19 ιντσών ζάντες, που φιλοξενούν τις κοκκινοβαμμένες δαγκάνες της Brembo.

O ήχος της Mustang Bullitt οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στην «ενεργή» βαλβίδα που βρίσκεται στο σύστημα εξαγωγής και τις νέες απολήξεις. Επίσης, εξοπλίζεται με το Open Air Induction System (σύστημα εισαγωγής), που γνωρίσαμε από το GT350. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσθέσουν από το εργοστάσιο μόνο το MagneRide (αυτορυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης), το μαύρο δερμάτινο σαλόνι της Recaro και το ηλεκτρονικό πακέτο (πλοήγηση sat-nav, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα, Blind Spot Information και μνήμες για τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα και καθρέφτες).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...