Με νέους κινητήρες το Ford Transit Connect

Αισθητικές αλλαγές και νέα γκάμα diesel κινητήρων είναι οι αλλαγές του μικρού επαγγελματικού μοντέλου

  • -
  • -

Οι δυο εκδόσεις Transit Connect και Transit Courier του επαγγελματικού μοντέλου της Ford ανανεώθηκαν αισθητικά και στα μηχανικά μέρη, με νέους diesel κινητήρες. Πιο συγκεκριμένα νέα είναι η μάσκα με τρεις μπάρες και τα φωτιστικά σώματα που είναι πιο λεπτά. Επιπλέον, εφοδιάζεται με αεροδυναμικά βοηθήματα εμπρός και στο πλάι.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται στα ανασχεδιασμένα όργανα, την οθόνη έξι ιντσών του συστήματος πολυμέσων και την εν γένει αναβάθμιση των υλικών. Επιπλέον, διαθέσιμα είναι αρκετά συστήματα ασφάλειας, όπως τα: Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, Side Wind Stabilization, Active Park Assist και Intelligent Speed Limiter.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Στους νεοτερισμούς του Transit Connect είναι ο diesel 1.5 EcoBlue κινητήρας ο οποίος προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, διαθέσιμος είναι και ο βενζίνης 1.0 EcoBoost με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων για μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων, με τον diesel να προσφέρει επιπλέον την επιλογή του αυτόματου κιβωτίου, με οκτώ σχέσεις. Το νέο επαγγελματικό μοντέλο της Ford θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στα μέσα του 2018.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...