Νέο Volkswagen e-Golf από 38.800 ευρώ

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Golf είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά

  • -
  • -

H Volkswagen επενδύει στρατηγικά στην ηλεκτροκίνηση. Το νέο e-Golf, με σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία από τον προκάτοχό του, αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα της νέας στρατηγικής της μάρκας και είναι το όχημα που δείχνει το μέλλον της αυτοκίνησης.

Αυτονομία - φόρτιση

Η μεγαλύτερη κατά 50% αυτονομία, μέχρι 300km (New European Driving Cycle - NEDC) επιτυγχάνεται χάρη στη νέα μπαταρία ιόντων-λιθίου με χωρητικότητα 35.8 kWh, καθιστώντας στην πράξη την ηλεκτροκίνηση πιο ρεαλιστική από ποτέ.

Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης ενέργειας και αυτονομίας, με την επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Eco+), το νέο e-Golf είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. 

Σε σημείο φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) η μπαταρία φορτίζεται κατά 80% σε διάστημα 45 λεπτών, ενώ απαιτούνται λιγότερες από 6 ώρες για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας σε Wallbox εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 7,2kW.

 Αποδοτικότητα

Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 136PS (100 Kw) έχει μέγιστη απόδοση ροπής 290Νm. Η επιτάχυνση (0-80 km/h) ολοκληρώνεται σε 6,9 sec (0-100 km/h σε 9,6 sec) ενώ η μέγιστη ταχύτητα έχει αυξηθεί στα 150 km/h. Η μέση κατανάλωση ενέργειας διατηρείται στις 12,7 kWh/100km.


 

Ασφάλεια

Το νέο e-Golf εξοπλίζεται με τα συστήματα υποβοήθησης και ημι-αυτόνομης οδήγησης:

-Σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου Front Assist με City Emergency Braking και λειτουργία αναγνώρισης πεζών

-Σύστημα υποβοήθησης Emergency Assist που αναλαμβάνει μέρος της διεύθυνσης του οχήματος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

-Σύστημα υποβοήθησης κατά την κυκλοφοριακή συμφόρηση Traffic Jam Assist το οποίο διατηρεί το αυτοκίνητο στη λωρίδα κυκλοφορίας και ελέγχει αυτόματα το γκάζι και το φρένο ακολουθώντας το προπορευόμενο όχημα με ταχύτητα έως 60km/h.

-Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας Lane Assist

-Αισθητήρα Τυφλού Σημείου Blind Spot Monitor

-Προειδοποίηση κίνησης πίσω Rear Traffic Alert

-Σύστημα διαρκώς προσαρμοζόμενου φωτισμού μεγάλης σκάλας Dynamic Light Assist

 Διαδραστικό e-Golf

Tο νέο e-Golf είναι  ένα από τα πιο εξελιγμένο αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών ρύπων. Στον βασικό του εξοπλισμό διαθέτει τo κορυφαίο σύστημα Infotainment Discover Pro, με έγχρωμη οθόνη αφής 9,2’’ και λειτουργία ανέπαφου χειρισμού Gesture Control

Με τις πρωτοποριακές Mobile Online Yπηρεσίες Car-Net της Volkswagen, το νέο e-Golf είναι περισσότερο συνδεδεμένο από ποτέ.

-Guide & Inform

-Security & Service

-Κλήση έκτακτης ανάγκης Emergency Call Service 

-Car Net e-Remote που παρέχει εύκολη πρόσβαση από τον υπολογιστή ή το smartphone στις κύριες λειτουργίες του οχήματος: διαχείριση μπαταρίας, προγραμματισμό ώρας αναχώρησης, ρύθμιση του κλιματισμού, ενημέρωση για την κατάσταση του οχήματος κ.α.

Ο ψηφιακός και διαδραστικός πίνακας οργάνων Active Info Display απεικονίζει τις εξειδικευμένες ενδείξεις του πίνακα οργάνων του e-Golf (μετρητή ενέργειας, επίπεδο ανάκτησης ενέργειας, επίπεδο φόρτισης κτλ.) ενώ ανάλογα με τις ανάγκες μπορούν να ενσωματωθούν επιπλέον πληροφορίες όπως για την πλοήγηση ή τα συστήματα υποβοήθησης.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...