Έρχεται ηλεκτρικό SUV από την Mitsubishi

Στο Τόκιο θα παρουσιαστεί το πρωτότυπο e-EVOLUTION

  • -
  • -

Τολμηρά βήματα θα κάνει τα επόμενα χρόνια η Mitsubishi, σε κάθε τομέα: σχεδιαστικό, μηχανολογικό και τεχνολογικό. Με το μάνατζμεντ να γίνεται πλέον από τον Όμιλο Renault-Nissan, η ιαπωνική μάρκα θα στραφεί σχεδόν αποκλειστικά στην παραγωγή SUV, εκεί όπου έχει άλλωστε μεγάλη εμπειρία.

Στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο (25 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2017), η Mitsubishi θα παρουσιάσει το e-EVOLUTION CONCEPT, για το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα μία teaser φωτογραφία. Σε αυτή απεικονίζεται η coupe σχεδίαση με το έντονα κεκλιμένο πίσω τζάμι, τα φωτιστικά σώματα και οι κάμερες που αντικαθιστούν τους εξωτερικούς καθρέπτες.

H Mitsubishi επαναφέρει λοιπόν το όνομα Evolution, το οποίο έχει συνδεθεί με τη sport έκδοση του Lancer. Πλέον θα συνοδεύει ένα SUV επιδόσεων, του οποίου τα ηλεκτρικά μοτέρ θα προσφέρουν τετρακίνηση.

Η στροφή της Mitsubishi προς ένα νεανικό κοινό θα εγκαινιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες με το λανσάρισμα του Eclipse Cross, το οποίο θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα ASX και Outlander.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ MITSUBISHI ECLIPSE CROSS
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...