Το νέο Picanto με εμφάνιση SUV και 1000άρη turbo!

Η έκδοση X-Line του μικρού της Kia θα αρχίσει να πωλείται μέσα στο 2017

  • -
  • -

Η τρίτη γενιά του Picanto έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση και την οδική του συμπεριφορά. Η Kia κάνει ένα βήμα πιο πέρα, προκειμένου να διευρύνει το κοινό στο οποίο απευθύνεται το αυτοκίνητο πόλης, παρουσιάζοντας το Picanto X-Line.

Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, πλαστικά προστατευτικά του αμαξώματος και τον μικρό turbo 1.0 T-GDI των 100 ίππων, συνδυάζει τις sport επιδόσεις με τον περιπετειώδη χαρακτήρα. Κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης και θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ KIA PICANTO GT-LINE

Οι σχεδιαστές της Kia άντλησαν στοιχεία από τα Sportage και Sorento για να χαρίσουν όψη SUV στο Picanto X-Line. Η απόσταση από το έδαφος φθάνει τα 15,6 cm (+15 mm σε σχέση με το στάνταρ μοντέλο), ενώ προστασία στην κίνηση εκτός δρόμου προσφέρουν οι ποδιές μπρος-πίσω και τα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Ταυτόχρονα όμως, η έκδοση X-Line είναι η πιο ισχυρή στην ιστορία του Picanto. Ο τρικύλινδρος 1.0 T-GDI αποδίδει με τη βοήθεια turbo 100 ίππους στις 4.500 rpm και 172 Nm ροπής από τις 1.500 έως τις 4.000 rpm. Τα πρώτα 100 km/h έρχονται από στάση σε 10,1 sec, ενώ η μέση κατανάλωση σύμφωνα με την Kia ανέρχεται σε 4,5 lt/100 km (104 g. CO2 ανά km). Πρόκειται για τον κινητήρα που γνωρίζουμε από το cee’d και το νέο Rio.

Ο εξοπλισμός του Picanto X-Line περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αλουμινένια πεντάλ, φώτα ημέρας LED, οθόνη αφής 7 ιντσών με χάρτες πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, συνδεσιμότητα με Apple CarPlay / Android Auto κ.α.

Και βέβαια όπως όλα τα μοντέλα της Kia, το Picanto X-Line συνοδεύεται από 7ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 150.000 km).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...