Nissan Pulsar Black Edition

Νέα έκδοση που κάνει πιο ελκυστικό το μικρομεσαίο ιαπωνικό μοντέλο

  • -
  • -

Το Nissan Pulsar διακρίνεται για την άνεση, τους χώρους και την ασφάλεια που προσφέρει. Στη νέα έκδοση Black Edition διεκδικεί με αξιώσεις την προσοχή σας και στο αισθητικό κομμάτι, αφού οι μαύρες πινελιές που πρόσθεσε η Nissan στο μικρομεσαίο της μοντέλο το κάνουν πιο… άγριο.

Η έκδοση στην οποία βασίζεται είναι η μεσαία N-Connecta, ενώ στις αγορές της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας θα παρά πάνω στην Acenta και θα έχει μερικές εξωτερικές αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα θα φοράει μεγάλους τροχούς μαύρης απόχρωσης 18 ιντσών, ενώ στις αγορές της, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ολλανδίας, Τσεχίας και Σλοβενίας οι ζάντες θα είναι λίγο πιο μικρές και θα έχουν διάσταση 17 ιντσών.

Μαύρα είναι και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, όπως και τα πίσω παράθυρα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι ανάλογες, με δερμάτινες επενδύσεις σε μέρος των καθισμάτων, το σύστημα πολυμέσων NissanConnect με οθόνη πέντε ιντσών, Bluetooth, DAB radio, θύρες USB και AUX.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη Δοκιμή του Nissan Pulsar 1.2 DiG-T 135 PS

Για την κίνηση φροντίζουν οι γνωστοί μας κινητήρες βενζίνης 1,2 λίτρων τούρμπο με 115 ίππους ή ενναλακτικά ο diesel 1.5 dCi ο οποίος διακρίνεται για την ομαλή λειτουργία του και την έμφαση στην οικονομία καυσίμου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά, αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...