Βγαίνει και σε δημοσιογραφικό για δοκιμή; (vid)

Το Volkswagen California XXL είναι το όχημα που πάντα ονειρευόσουν

  • -
  • -

Ποιος δεν θα ήθελε να πάει έτσι διακοπές; Το California XXL είναι ένα πρωτότυπο τροχόσπιτο της Volkswagen που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Caravan Salon, την μεγαλύτερη έκθεση για τα οχήματα που υποστηρίζουν τις δραστηριότητες υπαίθρου.

Βασίζεται στο Crafter όμως έχει αυξημένες διαστάσεις προκειμένου να προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό. Το μήκος του φθάνει τα 6,24 μέτρα και το ύψος τα 2,9 μ, προσφέροντας εσωτερικό ύψος 2,2 μέτρων. H γυάλινη οροφή χαρίζει φωτεινό εσωτερικό κατά τη διάρκεια της μέρας και θέα στα... άστρα τη νύχτα. Ο πετρελαιοκινητήρας τεχνολογίας Euro 6 αποδίδει 177 ίππους και 410 Nm ροπής.

Στο California XXL μπορεί να διανυκτερεύσει μία οικογένεια, με το μεγάλο κρεβάτι να έχει μήκος 2 μέτρα και πλάτος 1,7 μ. Το εσωτερικό διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε στιγμής. Διαθέτει τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο με ντουζιέρα! Η φόρτιση συσκευών είναι... παιχνιδάκι, καθώς υπάρχουν 9 πρίζες 220 V και 6 θύρες USB.

Το θερμαινόμενο πάτωμα και κρεβάτι, σε συνδυασμό με την τετρακίνηση, επιτρέπει στο τροχόσπιτο της Volkswagen να ταξιδεύει όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και ακόμη και τον κρύο χειμώνα. Πότε είπαμε ότι βγαίνει στην παραγωγή;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...