Citroen για όλες τις δουλειές

Νέα γκάμα επαγγελματικών μοντέλων για κάθε χρήση

  • -
  • -

Η Citroen με μακρά παράδοση στα επαγγελματικά οχήματα έχει να επιδείξει μια πλούσια γκάμα νέων μοντέλων για κάθε ανάγκη, σε πολλούς τύπους αμαξώματος. Επιπλέον, ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 35% προκαταβολή, 5,9% επιτόκιο και διάρκεια αποπληρωμής που φτάνει μέχρι και τους 60 μήνες, τα κάνουν ακόμα πιο ελκυστικά στο αγοραστικό κοινό. Η γκάμα επαγγελματικών μοντέλων της Citroen περιλαμβάνει:

C3 Enterprise

Το νέο μίνι van από τη Citroen διακρίνεται για την ευελιξία που το χαρίζουν οι compact διαστάσεις του, ενώ παράλληλα προσφέρει αξιόλογες μεταφορικές δυνατότητες. Το C3 ως επαγγελματικό έχει διαφορετική διαμόρφωση, με τα πίσω καθίσματα να έχουν δώσει τη θέση τους σε έναν επίπεδο χώρο φόρτωσης μήκους 1.105 mm, πλάτους 1.041 mm, με ωφέλιμο φορτίο 330 κιλών. Κάτω από το καπό του υπάρχει ο αποδοτικός κινητήρας diesel 1,6 λίτρων με απόδοση 75 ή 100 ίππων αντίστοιχα, ανάλογα με την έκδοση.

Nemo

Μια ακόμα επιλογή στην μικρή κατηγορία με compact διαστάσεις. Το Nemo έχει μήκος 3,88 m, αλλά χώρο φόρτωσης που φτάνει σε μήκος τα 2,47 m και όγκο που φτάνει τα 2,8 κ.μ. ενώ το ωφέλιμο φορτίο του είναι 660 κιλά. Στα θετικά του ανήκει η δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού, με το κάθισμα του συνοδηγού να αναδιπλώνεται και να διευρύνει το μήκος του χώρου φόρτωσης. Ο μικρός κινητήρας πετρελαίου 1,3 λίτρων με τη χαμηλή κατανάλωση μειώνει το κόστος χρήσης του επαγγελματικού μοντέλου.

Berlingo

Πιο μεγάλο σε μέγεθος με περισσότερες μεταφορικές δυνατότητες και δύο επιλογές όσον αφορά το αμάξωμα, το Berlingo έχει όγκο φόρτωσης 3,7 κ.μ. στην πρώτη διαμόρφωση και 4,1 κ.μ. στη μεγαλύτερη, με δυνατότητα μεταφοράς 850 κιλών. Οι πλευρικές πόρτες και οι ασύμμετρες πίσω κάνουν πιο εύκολη τη φόρτωση του χώρου. Για την κίνηση φροντίζει ένα diesel κινητήρας νέας τεχνολογίας BlueHDI προδιαγραφών Euro 6, με απόδοση 75 ή 100 ίππων.

Jumpy

Το Jumpy διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος, L1 και L2, με το L1H1 να προσφέρει ωφέλιμο όγκο 5,1 κ.μ. και το L2H2 6,6 κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως 1.424 κιλά. Εξαιρετικά βολικές στη φόρτωση αποδεικνύονται οι συρόμενες πλευρικές πόρτες, καθώς και οι πίσω αναδιπλούμενες. Για την κίνησή του φροντίζουν οι πετρελαιοκινητήρες BlueHDi χωρητικότητας 1,6 και 2,0 λίτρων με απόδοση από 95 έως 150 ίππους αντίστοιχα.

Jumper

Το μεγάλο και πιο ευέλικτο επαγγελματικό μοντέλο της Citroen έχει το όνομα Jumper και προσφέρει αξιόλογες μεταφορικές δυνατότητες. Διατίθεται με κινητήρα πετρελαίου BlueHDi 2,0 λίτρων που αποδίδει 130 ίππους σε ευρεία γκάμα εκδόσεων, με τρεις επιλογές μήκους (L1, L2, L3), τρία μεταξόνια (3.0, 3.45 και 4.035 μ.) και τρία ύψη (H1, H2, H3). Όλα αυτά συνοψίζονται σε 8 τύπους εκδόσεων, με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 8 έως και 15 κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως 1.500 κιλά.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...