Το νέο Subaru BRZ tS STI

Μόνο για 500 τυχερούς

  • -
  • -

Η Subaru Αμερικής αποκάλυψε αρκετά στοιχεία για το BRZ tS, το οποίο δέχτηκε την επιμέλεια του τμήματος STI (Subaru Tecnica International). Το αγριεμένο coupe πρόκειται να κατασκευαστεί σε 500 αντίτυπα και θα προσφερθεί αποκλειστικά στην αγορά των Η.Π.Α.

Εκτός από το 2λιτρο boxer κινητήρα απόδοσης 200 ίππων, που πιθανόν παραμένει ο ίδιος, το ιαπωνικό μοντέλο έχει αναβαθμιστεί υπόσχοντας μεγαλύτερη εμπειρία οδήγησης και χαράς. Πιο συγκεκριμένα, οι αναρτήσεις έχουν εξελιχθεί με τη Sachs να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ η STI «επιτηρεί» τη λειτουργία τους. Επίσης, οι στρεβλώσεις έχουν μειωθεί ακόμα περισσότερο και γι’αυτό οφείλεται η τοποθέτηση μπάρα θόλων σχήματος V μέσα στο χώρο του κινητήρα. Το άκρως επιθετικό BRZ πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου, που έχουν «τυλιχτεί» με ειδικά ελαστικά από τη Michelin (215/40). Το σύστημα πέδησης φαίνεται να έχει μείνει ίδιο, με τη Brembo να είναι αυτή που έχει επιμεληθεί το θέμα.

Σχεδιαστικά, βασίζεται στην τελευταία ανανέωση του μοντέλου, ενώ έχουν τοποθετηθεί αρκετά αεροδυναμικά βοηθήματα, που αφενός βοηθούν στη σταθερότητα του αυτοκινήτου και αφετέρου προσδίδουν ένα πιο αγριεμένο στιλ. Ξεκινώντας από πίσω, υπάρχει η μεγάλη ρυθμιζόμενη και ανθρακονημάτινη αεροτομή, ενώ περιμετρικά υπάρχουν και spoilers ίδιου αγωνιστικού υλικού. Εσωτερικά, φέρει νέα καθίσματα ντυμένα με δέρμα και αλκαντάρα, καθώς και ραφές σε κόκκινη απόχρωση. Το BRZ tS ξεχωρίζει από τα λογότυπα «STI» σε διακριτικά σημεία.

Περισσότερες ακριβείς τεχνικές πληροφορίες, καθώς και τιμή θα ανακοινωθεί αργότερα μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...