Έτοιμο το Italdesign Zerouno (video)

Το supercar της Italdesign είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στο δρόμο

  • -
  • -

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του νέου Italdesign Zerouno έχει ξεκινήσει με την πρεμιέρα του να γίνεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο. Λίγο πριν λοιπόν η Italdesign φροντίζει να ανεβάσει το ενδιαφέρον με ένα teaser βίντεο του μοντέλου, με το οποίο ανακοινώνει ότι «σε λίγο θα είναι στο δρόμο».

Η νέα εταιρεία Italdesign Automobili Speciali έχει προγραμματίσει να κατασκευάσει πέντε μονάδες από το Zerouno που θα κυκλοφορήσουν στο δρόμο. Όπως ακούγεται και στο βίντεο το αυτοκίνητο έχει εξαιρετικό ήχο και φαίνεται άκρως επιθετικό.

Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία έκανε παρουσίαση του concept στην Έκθεση της Γενεύης στην αρχή της χρονιάς και ακολούθησαν αρκετά teaser, δεν έχει δώσει ακόμα επίσημα στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, κάτι που αναμένεται να κάνει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι κάτω από το πίσω καπό του φωλιάζει ο γνωστός από τα Audi R8 και Lamborghini Huracan, V10 ατμοσφαιρικός κινητήρας των 5,2 λίτρων. Το πλαίσιο είναι monocoque από ανθρακονήματα για χαμηλότερο βάρος και υψηλότερη αντοχή.

Η Italdesign προσφέρει πολλές επιλογές εξατομίκευσης του αυτοκινήτου, τόσο για το εξωτερικό και όσον αφορά τα χρώματα, όσο και στο εσωτερικό. Όσον αφορά την τιμή του supercar ούτε λόγος δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...