Νέα diesel έκδοση 150 ίππων για τη Stelvio

Η Alfa Romeo εμπλουτίζει τη γκάμα του SUV της

  • -
  • -

Το πρώτο SUV της Alfa Romeo, η Stelvio αποκτά μια ακόμα κινητήρια έκδοση με την προσθήκη του diesel 2,2 λίτρων στη γκάμα της. Αυτός αποδίδει 150 ίππους και 450 Nm ροπής από τις 1.750 rpm, με τη δύναμη να περνάει στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Η μέση εργοστασιακή τιμή της κατανάλωσης είναι 4,7 lt/100 km, γεγονός που καθιστά το πολυτελές ιταλικό SUV, αρκετά οικονομικό.

Η Stelvio συνολικά διατίθεται με πέντε κινητήριες εκδόσεις, ένα βενζίνης τούρμπο 2,0 λίτρων σε δύο εκδόσεις με απόδοση 200 και 280 ίππων αντίστοιχα και έναν ακόμα diesel 2,2 λίτρων με 210 ίππους και σύστημα τετρακίνησης. Οι νέες εκδόσεις χρησιμοποιούν τον 2.2 diesel με 150 και 180 ίππους και κίνηση στους πίσω τροχούς. Για τη μετάδοση φροντίζει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.

Η Alfa Romeo Stelvio διατίθεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις Stelvio Base, Super, και First Edition, με τις επιλογές σε εξωτερικά χρώματα να αγγίζουν τις 13, με ισάριθμα σχέδια σε ζάντες ελαφρού κράματος από 17 έως 20 ιντσών. Όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις Alfa Romeo Stelvio προσφέρονται στην ελληνική αγορά με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια και χρηματοδότηση μέσω FCA Bank.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...