Έκδοση Mirror για το Fiat 500

Περισσότερη τεχνολογία και συνδεσιμότητα για το μικρό της Fiat

  • -
  • -

Στο πλαίσιο προσέλκυσης νέων και μοντέρνων ανθρώπων που… παίζουν την τεχνολογία στην άκρη των δακτύλων τους, η Fiat λανσάρει μια ειδική έκδοση του 500 την οποία ονομάζει Mirror. Πρεμιέρα για το lifestyle μοντέλο της εταιρείας κάνει το νέο προηγμένο σύστημα, U-Connect 7 ιντσών, που δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone και τις εφαρμογές του. Επίσης, εξοπλίζεται με Bluetooth, θύρες USB-AUX IN και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι.

Η νέα έκδοση 500 Mirror παρουσιάζεται αναβαθμισμένη αισθητικά χάρη στις νέες στυλιστικές προσθήκες, όπως οι επιχρωμιωμένοι εξωτερικοί καθρέφτες, η επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, το λογότυπο Mirror στην κολώνα, οι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και οι προβολείς ομίχλης, ενώ διατίθεται σε μεταλλικό χρώμα Μπλε Italia.

Το νέο 500 Mirror διατίθεται στην ελληνική αγορά μόνο σε hatchback εκδόσεις, εξοπλισμένο με τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2 69 ίππους και 0.9 TwinAir 85 ίππους, και πετρελαίου 1.3 Multijet II 95 ίππους, ενώ οι τιμές του ξεκινούν από 13.500 ευρώ μετά από έκπτωση για την έκδοση 1.2 69 ίππων. Σημειώνεται πως στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται και το μεταλλικό χρώμα Μπλε Italia.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...