Νέες εκδόσεις Explore από τη Dacia

Με πιο περιπετειώδη χαρακτήρα, η νέα αυτή έκδοση κάνει πιο άγρια τα μοντέλα της Dacia

  • -
  • -

Αφού η Dacia ανανέωσε τη γκάμα της τώρα παρουσιάζει μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής με τα διακριτικά Explore για όλα της τα μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα θα είναι διαθέσιμη για τις εκδόσεις Stepway των: Logan MCV, Sandero, Lodgy, Dokker και φυσικά το πιο ενδιαφέρον Duster.

Όλα θα διακρίνονται για πιο… σκληρή εμφάνιση, η οποία υπογραμμίζεται από τα στοιχεία χρωμίου εμπρός και πίσω, προστατευτικά, γρίλιες, νέες ζάντες και αυξημένη κατά 50 mm απόσταση από το έδαφος. Επιπλέον, διαθέσιμα θα είναι νέα χρώματα που θα ονομάζονται Iceland Grey και Ochre Orange για το Sandero Stapway.

Ανάλογα με το μοντέλο θα συνδυάζονται με κινητήρες βενζίνης και diesel και πιο συγκεκριμένα τον TCe με 90, 115 ή 125 ίππους και τον πετρελαίου dCi με 90 ή 110 ίππους. Η μετάδοση ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση του Duster θα περνάει στους εμπρός τροχούς ή και στους τέσσερις, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων με τον dCi 110.

Η πρεμιέρα των ειδικών αυτών εκδόσεων θα γίνει στη γαλλική αγορά χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό πότε και αν θα έρθουν στην Ελλάδα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...