Έτσι θα είναι το εσωτερικό του πρώτου ηλεκτρικού της Skoda

Τα νέα σκίτσα του Vision E αποκαλύπτουν τη φουτουριστική καμπίνα των επιβατών

  • -
  • -

Το 2020 αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda, ένα μεσαίο SUV που θα αποτελέσει παραλλαγή του Kodiaq. Σε λίγες εβδομάδες η τσέχικη μάρκα θα το παρουσιάσει στην έκθεση της Σαγκάης σε μορφή concept car, με την κωδική ονομασία Vision E.

Μετά τα σκίτσα του αμαξώματος (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ) ήρθε η σειρά να πάρουμε μία γεύση και από το εσωτερικό του ηλεκτρικού SUV. Κύρια χαρακτηριστικά είναι τα τέσσερα άνετα καθίσματα που περιστρέφονται ανεξάρτητα και το ψηφιακό ταμπλό στο οποίο απεικονίζονται όλες οι πληροφορίες από τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Οι πίσω πόρτες ανοίγουν με αντίθετη φορά και σε συνδυασμό με την απουσία μεσαίας κολώνας καθιστούν «παιχνιδάκι» την είσοδο και έξοδο στην καμπίνα των επιβατών. Με το άνοιγμα των θυρών, τα καθίσματα στρίβουν αυτόματα προς τα έξω κατά 20 μοίρες, ενώ όταν κλείσουν οι πόρτες επιστρέφουν στην κανονική τους θέση. Οθόνες έχουν τοποθετηθεί στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων για τη ψυχαγωγία των δύο πίσω επιβατών. Στο εσωτερικό κάθε πόρτας υπάρχει ειδική θέση για το κινητό, όχι μόνο για την ασφαλή τοποθέτησή του αλλά και για την ασύρματη φόρτιση!

Η Skoda σχεδιάζει να λανσάρει μέχρι το 2025 συνολικά 5 ηλεκτρικα μοντέλα, σε διάφορες κατηγορίες, ενώ θα έχει προηγηθεί η plug-in hybrid έκδοση του Superb το 2019.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...