Η πολυτελής Bentley Bentayga Mulliner

Θα κατασκευαστεί σε ελάχιστα αντίτυπα

  • -
  • -

H Bentley αρχικά αποκάλυψε διαδικτυακά τη νέα Bentayga Mulliner, η οποία αποτελεί την πολυτελέστερη έκδοση του βρετανικού SUV και τώρα την παρουσίασε με «σάρκα και οστά» στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μετά την ειδική έκδοση, η οποία παρείχε στον ιδιοκτήτη τον κατάλληλο εξοπλισμό για να πάει για… ψάρεμα, η Mulliner ανέδειξε την πιο premium πλευρά της Bentayga. Ξεκινώντας από το αμάξωμα, υπάρχει η δυνατότητα διχρωμίας και πατάει επάνω σε μοναδικές ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών. Σε διάφορα σημεία επάνω στο αμάξωμα υπάρχουν σφραγίδες της ξεχωριστής έκδοση, ενώ φέρει ειδικό bodykit, που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες και γρίλιες.

Στο εσωτερικό του συναντάμε ένα "πάντρεμα" του μοντέρνου και του κλασικού. Το μάτι γεμίζει από δέρμα και ξύλο, ενώ στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει μια μεγάλη οθόνη αφής για τον χειρισμό του συστήματος πολυμέσων. Επίσης, η καμπίνα μπορεί να «φωτιστεί» με 6 διαφορετικούς χρωματισμούς (ο χρήστης επιλέγει ανάλογα με τα κέφια του) και το ηχοσύστημα προσφέρει μοναδική εμπειρία ακρόασης. Συγκεκριμένα, η καμπίνα περιτριγυρίζεται από 20 ηχεία με σχεδόν 2.000 Watt, ενώ ένας 21κάναλος ενισχυτής είναι υπεύθυνος για την άριστη απόδοση που θα φτάνει στα αυτιά των επιβατών.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο W12 κινητήρας των 6 λίτρων, που συνεχίζει να κινεί το θηριώδες SUV με την άνεση των 608 ίππων και 900 Nm ροπής. Να θυμίσουμε ότι το 0-100 km/h έρχεται σε 4,1 sec και η τελική ταχύτητα βρίσκεται ένα μικρό σκαλοπάτι πάνω από τα 300 km/h.

Η νέα Bentley Bentayga Mulliner θα παραχθεί σε περιορισμένες μονάδες, μιας και η δυσκολία της κατασκευής είναι τεράστια. Αν όμως σας ενδιαφέρει, τότε μπορείτε να καταχωρήσετε το όνομά σας στη λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...