Εθεάθη το BMW i8 Spyder

Σας είχε λείψει;

  • -
  • -

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ακούσει για την «ανοιχτή» έκδοση του BMW i8, το οποίο έχει δρομολογηθεί να παρουσιαστεί στο... μέλλον. Το θέμα όμως είναι πότε; Εκεί λοιπόν που το είχαμε διαγράψει από το μπροστινό μέρος του μυαλού μας, οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του carscoops έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι το εν λόγω πρότζεκτ δεν βρίσκεται στο ράφι με τα ξεχασμένα.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από κινητό τηλέφωνο και μπορούμε να διακρίνουμε μικρές αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε αποκαλυφθεί το 2012. Συγκεκριμένα, αλλαγές υπάρχουν στα παράθυρα και στο πίσω προφυλακτήρα (μόνο αυτά βλέπουμε βέβαια προς το παρόν). Δεν υπάρχει ακόμα πληροφορία για την οροφή, αλλά ίσως το Spyder να εξοπλίζεται με σκληρή αφαιρούμενη οροφή, η οποία θα μπορεί να αποθηκευτεί κάπου μέσα στο χώρο του αυτοκινήτου.

Το Spyder αναπτύσσεται συγχρόνως με το ανανεωμένο BMW i8 Coupe. Το αποτέλεσμα είναι να συμπίπτουν αρκετά σχεδιαστικά και τεχνικά στοιχεία των δύο μοντέλων. Πιο αναλυτικά, αναμένεται να υπάρχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία, ενώ θα συνεχιστεί να τροφοδοτείται με τον 3κύλινδρο 1.5 turbo κινητήρα. Τέλος, τα δύο νέα μοντέλα πρόκειται να παρουσιαστούν επίσημα το 2018.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...