Το νέο Skoda Octavia και με 1.5 TSI βενζίνης

Νέος κινητήρας βενζίνης θα ενσωματωθεί στη γκάμα του νέου Octavia

  • -
  • -

Το Skoda Octavia περνάει στη επόμενη φάση της ζωής του, έχοντας να επιδείξει αισθητικές αλλαγές και εξέλιξη σε επίπεδο τεχνολογία. Παράλληλα, όπως έγινε και στο αδελφό μοντέλο, το νέο Volkswagen Golf, η γκάμα των κινητήρων ανανεώνεται, με την προσθήκη ενός νέου τούρμπο βενζίνης 1.5 TSI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Αυτό είναι το νέο Volkswagen Golf

Αυτό επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι της Volkswagen στο βρετανικό AutoExpress κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε ο επικεφαλής επικοινωνίας της γερμανικής εταιρείας Peik von Bestenbostel. Το νέο Skoda Octavia 1.5 TSI θα είναι διαθέσιμο μετά το καλοκαίρι.

Στο Volkswagen Golf ο 1.5 TSI αποδίδει 150 ίππους και συνδυάζεται με εξελιγμένο σύστημα ACT σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, το οποίο επιτρέπει στον κινητήρα να κλείνει τους δύο από τους τέσσερις κυλίνδρους, όταν ο κινητήρας κινείται με «χαμηλά φορτία», με στόχο την εξοικονόμηση καυσίμου.

Θεωρητικά η απόδοση θα μπορούσε να είναι ίδια, αλλά σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό το νέο Octavia 1.5 TSI υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αποδίδει 130 ίππους, όπως και η «οικολογική» έκδοση BlueMotion του Volkswagen Golf.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το Octavia RS τώρα με 245 ίππους

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...