Αποκάλυψη για το Insignia Sports Tourer

Αυτό είναι το νέο μεγάλο station wagon της Opel, με εμφάνιση που το κάνει να ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα

  • -
  • -

Όπως συνηθίζει, ο Πρόεδρος της Opel, Karl-Thomas Neumann, αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας. Το Insignia ST (Sports Tourer) τοποθετείται δίπλα στο Insignia Grand Sport, με το οποίο θα κάνουν από κοινού πρεμιέρα τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Το εμπρός μέρος είναι όμοιο με αυτό του sedan αμαξώματος, με τις διαφορές να εντοπίζονται μετά την τρίτη κολώνα. Όπως και στο προηγούμενο Insignia Sports Tourer, οι σχεδιαστές της Opel κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα αρμονικό σύνολο. Το πίσω μέρος εκπέμπει δυναμισμό, χάρη στα μακρόστενα φωτιστικά σώματα (τα οποία «κόβονται» από τη χρωμιωμένη γραμμή των παραθύρων που συνεχίζει μέχρι πίσω), την αεροτομή και το μεγάλο προφυλακτήρα.

Το νέο station wagon έχει συνολικό μήκος κοντά στα 5 m, είναι έως 200 kg ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του και προσφέρει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα φθάνει σε όγκο τα 1.640 lt (+100 σε σχέση με το προηγούμενο Insignia).

Οι κινητήρες του Insignia Sports Tourer θα προέρχονται από το sedan αυτοκίνητο, με το νέο 1.5 turbo βενζίνης (απόδοσης άνω των 160 ίππων) να ξεχωρίζει. Θα υπάρχουν βέβαια και diesel, όπως οι γνωστοί 1.6 και 2.0. Το νέο αυτόματο κιβώτιο της Opel θα συνδυάζεται αρχικά με τις τετρακίνητες εκδόσεις.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...