Διέρρευσε η νέα McLaren 720S

Ελαφριά και δυνατή

  • -
  • -

Έσπασε τελικά η σιωπή (αλλά όχι επίσημα ακόμα) με το νέο δημιούργημα της McLaren να έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Ακούει στο όνομα 720S και παρουσιάστηκε σε ξεχωριστούς ενδιαφερόμενους και σε «μυστικό» event, πριν κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του woppum στο Instagram, δείχνει το νέο βρετανικό υπεραυτοκίνητο, το οποίο ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή του σχεδίαση και φυσικά την κλασική πορτοκαλί απόχρωση.

Όσον αφορά στο νέο βρετανικό supercar που έχει κωδική ονομασία P14, η McLaren επέλεξε να βασίσει το 720S για πρώτη φορά στο δεύτερης γενιάς Monocage II carbon σασί, το οποίο εκτός από εξαιρετικά ελαφρύ, χαμηλώνει ακόμα περισσότερο το κέντρο βάρος του αυτοκινήτου σε σχέση με την τωρινή 650S. Επίσης, προφέρει φαρδύτερα ανοίγματα προς την καμπίνα με πιο χαμηλωμένο πάτωμα. Το μόνο επίσημο στοιχείο που έρχεται από τη McLaren είναι το βάρος του που αγγίζει την τιμή των 1.283 κιλών (18 κιλά λιγότερα από την 650S). Δημοσιεύματα θέλουν την 720S να εφοδιάζεται με μια βαριά αναβαθμισμένη εκδοχή του διτούρμπινου V8 κινητήρα 4.0 με την ιπποδύναμη… να είναι φυσικά στα 720 PS.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...