Το Honda CR-V στα καλύτερά του

Το ιαπωνικό SUV απέκτησε μια ολοκληρωμένη έκδοση που περιλαμβάνει 1.600άρη diesel 160 ίππων, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων

  • -
  • -

Η Honda εμπλουτίζει το οπλοστάσιο του CR-V κάνοντας το μεγάλο της SUV ακόμα πιο ολοκληρωμένο. Παραδοσιακά το επίπεδο εξοπλισμού όλων των Honda είναι περισσότερο από πλήρες, με τη διαφορά εδώ να κάνει σε τεχνολογικό επίπεδο, εκεί όπου το CR-V σε αυτή τη φάση της ζωής του δίνει ρέστα.

Έτσι πέρα από τον γνωστό αξιόλογο diesel κινητήρα των 1,6 λίτρων με απόδοση 160 ίππων και 350 Nm ροπής, το CR-V έχει τετρακίνηση για να πηγαίνει παντού, με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με τις εννέα σχέσεις να κάνει τη διαφορά. Κλασικό αυτόματο, αλλά με γρήγορη απόκριση και αλλαγές που κάνουν το CR-V ακόμα πιο φιλικό και άνετο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αναλυτικά όλες τις τιμές, τις εκδόσεις και τους εξοπλισμούς του Honda CR-V, αλλά και όλων των μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας

Το πιο πλήρες Honda CR-V στην κορυφαία του έκδοση με την τετρακίνηση, τον diesel 1.6 με τους 160 ίππους, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων και πλούσιο εξοπλισμό στοιχίζει 37.600 ευρώ. Διαθέσιμο είναι επίσης και με τον ίδιο κινητήρα αλλά χαμηλότερη ισχύ στους 120 ίππους με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς, πάντα με πλούσιο εξοπλισμό και φυσικά τους ίδιους μεγάλους χώρους με τιμή 30.950 ευρώ. Σύντομα στο GOCAR θα ακολουθήσει αναλυτική δοκιμή του Honda CR-V. Μείνετε διαδικτυωμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Τις νέες προσφορές της Honda

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...